The Excitements koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Af alle de mange bands, som er blomstret op som en del af den soul/R&B-revival-bølge, der har fundet sted i de sidste efterhånden mange år, er det få, der besidder samme energi og autentiske udtryk som The Excitements – såvel på plade som på scenen er gruppen noget ganske særligt.

… Læs mere

 

Og som helt naturlige arvinger til æraen med de temperamentsfulde udladninger og de dybe soul-ballader har bandet sendt en imponerende stak singler og album på gaden, lige som man har draget ud på lange turnéer over hele Europa – vel at mærke med et helt unikt drive og tight udtryk.

Gruppen er ikke længere forbeholdt kendere, og det er der ikke noget at sige til, for bandet genskaber ikke bare fortiden – The Excitements er den ægte vare. Gruppen er en hurtig og sveddryppende R&B-maskine, men den mestrer også soul-ballader, og ensemblets energiske show byder på en blanding af vildt tempo og langsomme, kuldegysende passager.

Siden 2010 har bandet opbygget en stor fanskare med deres old school cocktail af R&B og soul, og publikum har over årene kigget målløse til, mens de har spurgt sig selv, hvordan et band fra Barcelona i Spanien på den måde har kunnet videreføre den voldsomme arv fra legender som Wilson Pickett, Etta James og Ike & Tina Turner – eller egentlig bare hvem som helst af de mange store navne, der i halvtredserne og tresserne kom ud af Memphis, Detroit og New Orleans.

The Excitements har spillet på utallige festivaler og spillesteder, store som små, og er gået rent ind, hvad end de har spillet i intime huler eller under åben himmel. Gruppen blev dannet af sangerinden Koko-Jean Davis, rytmeguitaristen Adrià Gual og bassisten Daniel Segura, men udgøres nu om dage også af leadguitaristen Albert Greenlight og trommeslageren Jose Luis Garrido samt saxofonisterne Nico Rodríguez Jauregui (baryton) og Jordi Blanch (tenor).

Anmeldercitater
“The new sensation of the national soul scene, pure dynamite on stage.”
Rolling Stone (Spain)

“A voice, a rhythm and a magic that is contagious.”
Público (Spain)

“Listening to them takes you back to a world and a time when music was real, thrilling and had real soul.”
Ruta 66 (Spain)

“The Excitements aren’t just a band, they are an atomic bomb. Their concerts are a mystical experience. You have to see them live to understand it.”
Rolling Stone (Italy)

““I don’t love you no more” will appear on top of the best album’s list of the year for all DJs of the genre.”
1Beat (Germany)

“They honor their name, first they make you shiver down your legs, and then your whole body begs to let it all hang out by the excitement, joy, bliss, groove and emotions.”
Ouest France (France)

“Six musicians who mark a perfect rhythm that huddles a singer with a bewitching energy.”
Le Journal de Saône et Loire (France)

“The members of this band have more Soul on a fingertip than most dutch will ever have on their whole body.”
3voor12friesland (The Netherlands)

“The Excitements are doing a wonderful job of giving new life to superb old songs.”
Eli “Paperboy “Reed

Links
The Excitements’ hjemmeside
The Excitements på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.