The Fooo Conspiracy koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

17. august: The Fooo Conspiracy har desværre set sig nødsaget til at aflyse koncerten på VoxHall den 14. oktober, da hele bandets oktober-turné er blevet udskudt på ubestemt tid. Vi har modtaget følgende melding fra bandets lejr:

“The Fooo Conspiracy, der til Rockbjörnen i går (den 16. august, red.) spillede en tiljublet udgave af deres hitsingle “Summer Love” og vandt prisen for Årets Live-gruppe, er for tiden i fuld gang med en omfattende lancering i Sydamerika. Det indebærer ændringer i gruppens tidsplan og betyder, at oktober-turnéen udskydes.”

The Fooo Conspiracy udtaler: “Det er selvfølgelig sygt trist, men det er bare at holde ud lidt endnu. Vi er fortsat så tændte på at komme ud at spille, møde vores skandinaviske fans og fremføre vores nye show.”

Købte billetter refunderes automatisk via vores billetudbyder, Billetten. Vi beklager ulejligheden.

Nogle gange kan musik bringe én i bevægelse. Det er præcist, hvad der skete i Sverige, da The Fooo Conspiracy begyndte deres rejse i 2013 ved at optræde på gaderne i Stockholm og allerede dér oparbejde en fanbase bestående af de såkaldte Fooo’ers, der nu om dage findes i hele verden. The Fooo Conspiracy består af Felix Sandman, Oscar Enestad, Oscar “Ogge” Molander og Omar Rudberg. At varme op for både Justin Bieber og One Direction i Sverige var kun begyndelsen for gruppen, der nu har været på to udsolgte turnéer og optrådt på Ericsson Globe med deres eget show, “The 5th Element”. De er siden blevet tildelt priser som Årets Innovator til prisuddelingen Grammisgalan, Årets Koncert og Årets Fans til Rockbjörnen samt Bedste Svenske Navn til MTV EMA – blot for at nævne et par stykker.

… Læs mere

 

Siden den udsolgte koncert i Ericsson Globe har gruppen brugt al deres tid på at indspille et nyt album. Første smagsprøve fik vi tidligere på året, da de udgav sangen “My Girl”, men også efterfølgeren “Summer Love”, der blev produceret af Andrew Taggart, forventes af ingen ringere end Jan Gradvall at blive “et af sommerens største hits”.

2016 startede godt med en position på Billboard Twitter Emerging Artists, hvorpå de forblev i hele seks uger. Man har i øvrigt heller ikke kunnet undgå at bemærke deres spanske træk i de nyeste sange, og det lader til, at bandets musik også er ved at tage Latinamerika med storm.

Links
The Fooo Conspiracy på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.