• The Game koncert VoxHall Aarhus
  • Sleiman koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Bemærk: The Game har fuldt band med denne aften!

Amerikanske The Game er en fremragende rapper, hvis stil og teknik har rødder i klassisk gangsta-hiphop fra den amerikanske vestkyst.

… Læs mere

 

Om The Game
The Game, der kom til verden i Los Angeles i 1979, udgav sit første mixtape, “You Know What It Is Vol. 1”, i 2002 og sikrede sig efterfølgende en kontrakt med JT the Bigga Figgas pladeselskab Get Low Recordz. Få måneder senere fik selveste Sean Combs øjnene op for talentet, men mens han forsøgte at rekruttere selv samme til sit Bad Boy Records-pladeselskab, så var det Dr. Dre, der i 2003 gaflede kometen og fik ham i stald på sit pladeselskab Aftermath Entertainment. The Game katapulterede øjeblikkeligt til stjernestatus, da han i 2005 albumdebuterede med “The Documentary”, der er solgt i fem millioner eksemplarer på verdensplan, og der blev året efter fulgt overbevisende op på triumfen med “Doctor’s Advocate”, som ligeledes blev en kommerciel mega-succes – ganske som treeren “LAX” (2008). På daværende tidspunkt havde rapperen i øvrigt skiftet Aftermath Entertainment ud med Geffen Records oven på en tvist med 50 Cent, som han i periode arbejdede sammen med i gruppen G-Unit. Siden har The Game udgivet yderligere fire album, hvoraf dobbeltalbummet “The Documentary 2/2.5” (2015) er det seneste. Manden har gentagne gange toppet Billboard 200-hitlisten, lige som han flere gange er blevet nomineret til Grammy-priser, og i år er han aktuel med albummet “1992”.

Beslægtede navne
Jay-Z
Lil’ Wayne
50 Cent
Snoop Dogg
T.I.

Anmeldercitater
“His lyrics are more considered; his flow is varied and on point pretty much throughout; the choice in music is superb; there are concepts that deserve your attention. The Game has delivered one of the greatest hip hop double albums in history.” (RapReviews.com, 2015 – læs hele anmeldelsen)

“The Documentary 2, succeeds by reminding you what made the original so memorable.” (Billboard.com, 2015 – læs hele anmeldelsen)

“Sequels rarely outdo the original, and despite The Game naming Kendrick Lamar his successor years ago, The Documentary 2 and 2.5 prove he’s far from over.” (Now Magazine, 2015 – læs hele anmeldelsen)

Sleiman
Sleiman kunne ikke tro det, men den var god nok. Øverst på Itunes’ albumliste stod der “Bomaye” for anden dag i træk. Hundige-rapperens debut-EP har spredt sig langt ud over den københavnske vestegn. Titelnummeret “Bomaye” rundede 200.000 streams på Spotify på tre dage, siden den kom ud 10. marts. Og netop nu er singlen “Bomaye” gået nummer et på Spotify også.

De tal taler for sig selv, men for Sleiman er massiv kommerciel succes nærmest umulig at forholde sig til. Hvis man læser journalist og forfatter Olav Hergels bestseller “Men Vi Blev Onde” om hans liv, forstår man hvorfor.

Efter livet i den kriminelle underverden besluttede Sleiman sig for at bruge sin mørke fortid som fundament til at skabe en lysere fremtid. Og sammen med rapper og gadelyriker Livid har han valgt at udtrykke sin fortid og fremtid gennem musikken.

De seks tracks tager lytterne på ghetto-safari med en erfaren ‘ranger’ og river dem rundt i en kompromisløs storm af tanker, følelser og skarpt formulerede refleksioner. Om at være født ’the underdog’ i et samfund, som for altid vil stemple én som anderledes. Og hvordan man finder sin måde at leve og overleve på.

I en politisk kontekst har kløften mellem “os og dem” aldrig været større end nu. Men paradoksalt nok har indvandrer-slang, stil og mentalitet aldrig fyldt så meget i dansk mainstream-kultur. Indvandrerne har succes, så der er Sleiman ikke speciel. Men hans vej til toppen har været den mest ekstreme – uden sammenligning.

Links
The Games hjemmeside
The Game på Twitter
The Game på Facebook
The Game på YouTube
The Game på Instagram
The Game på MySpace
The Game på SoundCloud
Sleiman på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.