• The hOpening koncert Atlas Aarhus
  • Køs koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Med udgivelsen “Out Of Bristol” tilbage i juli 2019 gik The hOpening fra at være et lovende projekt til at være et vigtigt, nyskabende og stilistisk ubestemmeligt orkester, som leverer både velklingende og overraskende musik. Denne aften gæster bandet Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Der trækkes tråde til den progressive rock, støvet jazz og filmmusikken. The hOpenings debutalbum blev indspillet i Bristol som et resultat af fascinationen af triphop-lyden og de bands, som op igennem 90’erne tog deres afsæt fra netop byen i det sydvest-engelske.

Live line-up

Lennart Ginman / bas + elektronik
Jeppe Gram / trommer
Maggie Björklund / pedal steel-guitar
Anders Filipsen / keyboards

Køs

Tre musikalske søskende fra den københavnske undergrund forener som Køs deres forkærlighed for storladenhed, udtryksfuldhed, skrøbelighed og nøgenhed i et elektroakustisk univers. Nogle gange lyder det som et pop-hit – andre gange som ambient elektronisk musik eller en dyne af 40 saxofoner. Gruppen, som har spillet sammen siden 2014, kendes fra så vidt forskellige bands som Cactus, Josiah Konder, Slår Skår og Franske Piger. I Køs blander de deres baggrunde fra fri improvisation, jazz og hiphop med inspirationer fra klassisk musik, ambient musik og støj. Det er et univers med langstrakte udviklinger, smukke melodier, repetitive rytmiske strukturer, brede klangflader og store dynamiske udsving.

Musik, hvor rejsen er det spændende – og nærvær og udsagn er essentielt. I maj 2017 udkom deres debut-EP “Køs”, og i 2020 udkommer en ny fuldlængde LP.

Maria Dybbroe – altsax
Valdemar Kragelund – elektronik
Kristian Isholm Saarup – trommer

Links

The hOpening på Facebook
Køs på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.