Om koncerten

The Malpractice spiller tung og intens, komprimeret og kompromisløs rock af den mest hidsigt snurrende og hårdtslående slags og baserer selv samme på bastant pågående riffs, en indædt insisterende vokal og en mesterlig flair for knugende, vedvarende suspense.

… Læs mere

 

Om The Malpractice
The Malpractice albumdebuterede i 2010 med “Tectonics”, der ikke alene reddede bandet den ene stærkt lovprisende anmeldelse efter den anden, men som også skaffede gruppen attraktive jobs på Spot og Roskilde Festival. Bandet, der er bygget op omkring sanger/sangskriver Johannes Gammelby, fulgte her i 2014 omsider op på debuten med toeren “MASS”, der nok en gang lagde anmelderne ned, og som da også var at betragte som en endnu mere kompromisløs dekonstruktion af poppens væsen end den, man fandt på debuten. Alle medlemmerne af The Malpractice har tidligere slået deres folder i selvsagt åndsbeslægtede Beta Satan, lige som Gammelby også var manden bag I Am Bones.

Beslægtede navne
Beta Satan
I Am Bones
Speaker Bite Me

Anmeldercitater
“MASS er en stærk toer uden dikkedarer. Lyden er tung og crisp, og Gammelby lyder særdeles stærk med sin sylespidse falsetvokal og ord-dartpile, der rammer noget nær plet.” (Gaffa, 2014)

“[…] albummet [er] en af de bedst producerede skiver, dansk rock har fostret meget længe. Man får indtrykket af The Malpractice som en stor, kromblank og velsmurt motor fræset af tonstungt kirurgisk stål med torden og lynild rumlende rundt i ventilerne og hjerteblod som brændstof. Det er et felt, hvor Gammelbys moderskib excellerer og i virkeligheden ikke rigtigt har værdig konkurrence herhjemme.” (Soundvenue, 2014)

Links
The Malpractice på Facebook
The Malpractice på SoundCloud

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.