• The Midnight koncert VoxHall Aarhus
  • Violet Days koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

25. oktober: Vi har fanget The Midnights Tim McEwan til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Dansk/amerikanske The Midnight spiller 1980’er-nostalgisk synthwave med masser af lystigt pulserende elektronik. Denne aften gæster de VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

The Midnight udgøres af den danske producer Tim McEwan og den amerikanske sanger Tyler Lyle. De to mødtes til en skrive-workshop i Hollywood i 2012 og besluttede sig for at lave musik sammen. Inspireret af soundtracket til “Drive” og den generelle synth-revival, der fandt sted på den tid, skrev de to singlerne “WeMoveForward” og “Gloria”. Et par numre, der to år senere blev en del af duoens debut-EP “Days Of Thunder” (2014). The Midnight albumdebuterede med “Endless Summer” i 2016 og fulgte allerede året efter op med toeren “Nocturnal”, der blev et stort hit på distributions-hjemmesiden Bandcamp. Ligeledes i 2017 spillede duoen en udsolgt koncert på Globe Theatre i Los Angeles. The Midnight, der gentagne gange har samarbejdet med den åndsbeslægtede hollandske musiker Timecop1983, udgav i efteråret 2018 deres fjerde album, “Kids”.

Interview med Tim McEwan

Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“En aften med nostalgi og solnedgange og natte-vibes.”

Hvad kan du afsløre om sætlisten?
“Vi har en god blanding af sange fra både ældre og nyere album, så der er helt sikkert noget til enhver smag. Derudover debuterer vi nogle helt nye fra vores næste album.”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“En af de sange, jeg holder mest af at spille live, er nok “The Comeback Kid” eller “Sunset”. Der er så meget nostalgi og bittersød optimisme, som jeg elsker.”

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
“Vi har turneret over hele USA, Australien og Canada over foråret, sommeren og efteråret og det har været en kæmpe oplevelse, men det er altid særligt at komme hjem til Danmark og spille i mit hjemland, så jeg glæder mig meget.”

Hvad skal publikum få tiden til at gå med indtil koncerten?
“De burde tjekke The Paper Kites ud. Hele deres album er fantastisk.”

Beslægtede navne
Dance With The Dead
Gunship
Waveshaper

Links
The Midnights hjemmeside
Twitter
YouTube
Facebook
Violet Days’ hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.