The Mountains koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

12. juni: Koncerten er desværre aflyst – vi har således modtaget følgende melding fra The Mountains-lejren: “Vi er blevet nødt til at aflyse vores koncerter i efteråret. Pga. generel travlhed med både dette og andre projekter har vi besluttet at droppe al live-aktivitet det næste stykke tid og vil primært være et udgivende band. Vi undskylder overfor alle som har købt billetter og håber på jeres forståelse. Vi lover, at der kommer mere musik snart.” Købte billetter refunderes automatisk. Vi beklager meget.

Bemærk: Koncerten er flyttet fra den 26. april til denne nye dato, 24. oktober. Billetter købt til koncerten den 26. april gælder naturligvis også til den nye dato. Ønsker man at få refunderet sine billetter, bedes man kontakte vores billetudbyder, Billetten, på telefonnummer 70 20 20 96 eller mail-adresse info@billetten.dk senest den 4. april.

Om udskydelsen forklarer The Mountains: “Vi går stadig og retter på de sidste detaljer til vores tredje plade, og det har desværre varet lidt længere, end vi havde regnet med. Derfor kan vi ikke nå at få vores plade parat til udgivelse april, og vil selvfølgelig gerne have en ny plade ude, før vi igen spiller koncerter. Derfor har vi besluttet at udskyde udgivelse og koncerter til det tidlige efterår. Vi undskylder udskydelse og ventetid, men er til gengæld vildt stolte af, hvor pladen er ved at ende – og glæder os til at spille både nye og gamle numre live til efteråret”

Efter to års lydpause er der nyt fra The Mountains – den 16. november udkom således ”Before And After Hollywood”, som både er titelsang og første single fra bandets tredje plade.

… Læs mere

 

The Mountains, som består af forsanger Michael Møller og de to producere Fridolin og Frederik Nordsø, har tidligere haft stor succes med singlerne ”The Mountains” og ”There Is Always Hope”, der begge indtog æteren som P3’s Ugens Uundgåelige. Deres mest streamede nummer er dog ”The Valleys”, som var en del af det prestigiøse soundtrack til computerspillet FIFA15.

”Before and After Hollywood” opstod som et af de sidste numre til The Mountains’ tredje plade en sen nat i bandets studie i Sverige. Den er et storslået og lettere vemodigt electropopnummer med en tekst, som omhandler ambitioner og frygten for at miste sine drømme med drømmefabrikken Hollywood som metaforisk omdrejningspunkt – sangens slet skjulte reference til Roxette er en del af samme tematik. Bandets tredje plade er sat til udgivelse i foråret 2019.

Nummerets smukke musikvideo, som ligeledes tematiserer store drømme, men gennem en anden linse, er instrueret af Camilla Ramonn.

Links
The Mountains’ hjemmeside
Facebook
YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.