• Pudsige Herrer koncert Atlas Aarhus
  • (0) koncert Atlas Aarhus
  • Drukner koncert Atlas Aarhus
  • New Shit Showcase koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

For sjette år i træk har metalbloggen Blastbeast.dk gravet ned i den sultne og frådende undergrund og fundet nogle af de mest friske og sultne metalbands frem til deres artikelserie ”The New S**t”!

… Læs mere

 

Konceptet er simpelt: Blastbeast.dk dykker ned i metal/hård rock-undergrunden, spotter upcoming-talentet og præsenterer i løbet af året seks dugfriske navne med tonsvis af potentiale og gå-på-mod. Det er derfor ikke altid de mest afrundede og komplette bands, der præsenteres, men derimod de uslebne diamanter, der uden tvivl nok skal komme til at berige den danske metalscene i fremtiden.

Fokus ligger 100% på at give de præsenterede bands et ordentlig skub i ryggen, fordi vi på Blastbeast.dk har kunne se, at potentialet og viljen er gigantisk. Opmærksomheden, opbakningen og publikumsdeltagelsen har hvert år været skyhøj, og bloggen har ikke tænkt sig at sænke farten!

Tidligere har navne som Bersærk, Woes, MØL, Baest, Svartmalm (FO), Morild, Ethereal Kingdoms og Grusom været præsenteret til The New S**t, og de har alle tonset derudaf med 120 i timen efterfølgende. Så hvem mon bliver de næste vigtige spillere på den danske metalscene?

Sammen med Sort Søndag på P6 Beat, der lægger æter til alle bands og får præsenteret deres musik i radioen, samt Pumpehuset i København og Atlas i Aarhus, der lægger lækre lokaler til den årlige showcase, har konceptet båret frugt både for metalmiljøet og for de deltagende bands.

Vi glæder os til at opleve følgende bands til showcasene i januar 2019:

Pudsige Herrer (pigtråds rock)
(0) (eksperimental black/doom)
Drukner (doom/sludge)
Expatriated (progressiv/death)
Eyes (hardcore)
Human (hard rock/grunge)

Links
Pudsige Herrer på Facebook
(0) på Facebook
Drukner på Facebook
Expatriated på Facebook
Eyes på Facebook
Human på Facebook
Blastbeast.dk
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.