• Hiraki koncert Atlas Aarhus
  • Morild koncert Atlas Aarhus
  • Ethereal Kingdoms koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

For femte år i træk har metalbloggen Blastbeast.dk gravet ned i den sultne og frådende undergrund og fundet nogle af de mest friske og sultne metalbands frem til deres artikelserie ”The New Shit”!

… Læs mere

 

Konceptet er simpelt: Blastbeast.dk dykker ned i metal/hård rock undergrunden, spotter upcoming talentet og præsenterer, i løbet af året, 6 dugfriske navne med tonsvis af potentiale og gå-på-mod. Det er derfor ikke altid de mest afrundede og komplette bands der præsenteres, men derimod de uslebne diamanter, der uden tvivl nok skal komme til at berige den danske metalscene i fremtiden.

Fokus ligger 100% på at give de præsenterede bands et ordentlig skub i ryggen, fordi vi på Blastbeast.dk har kunne se, at potentialet og viljen er gigantisk. Opmærksomheden, opbakningen og publikumsdeltagelsen har hvert år været skyhøj, og bloggen har ikke tænkt sig at sænke farten!

Tidligere har navne som Bersærk, EVRA, Serpent’s Lair, Baest, Svartmalm (FO) og Grusom været præsenteret til The New Shit, og de har alle tonset derudaf med 120 i timen efterfølgende. Så hvem mon bliver de næste vigtige spillere på den danske metalscene?

Sammen med Sort Søndag på P6Beat, der lægger æter til alle bands og får præsenteret deres musik i radioen, samt Pumpehuset i København og Atlas i Aarhus, der lægger lækre lokaler til den årlig showcase, har konceptet båret frugt, både for metalmiljøet og for de deltagende bands.

Vi glæder os til at opleve følgende bands til showcasene i januar 2018:
Archives of Alaska
Wölfblood
Heathe
HIRAKI
Morild
Ethereal Kingdoms

Links
Blastbeast.dk
Info om handelsbetingelser m.m.

1 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.

  1. Steen Bindrop

    Stor anbefaling

    Så i Pumpehuset…virkelig fedt line up