The New Shit koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

19. januar: The Ritual har desværre set sig nødsaget til at aflyse deres optræden, da deres guitarist er kommet til skade. Til gengæld spiller de resterende fem bands fem minutter ekstra hver.

17. januar: Vi har fanget Baest til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

For fjerde år i træk har de gode folk på Blastbeast.dk gravet ned i den sultne og frådende undergrund og fundet nogle af de mest friske og sultne metalbands frem til deres artikelserie ”The New Shit”.

… Læs mere

 

Konceptet er simpelt: Blastbeast.dk dykker ned i metal/hård rock-undergrunden, spotter upcoming-talentet og præsenterer i løbet af året seks dugfriske navne med tonsvis af potentiale og gåpåmod. Det er derfor ikke altid de mest afrundede og komplette bands, der præsenteres, men derimod de uslebne diamanter, der uden tvivl nok skal komme til at berige den danske metalscene i fremtiden.

Fokus ligger 100% på at give de præsenterede bands et ordentlig skub i ryggen, fordi folkene på Blastbeast.dk har kunnet se, at potentialet og viljen er gigantisk. Og opmærksomheden, opbakningen og publikumsdeltagelsen har hvert år været skyhøj, så arrangøren har ikke tænkt sig at sænke farten!

Tidligere har navne som Lucer (tidl. L.A. Collection), Bersærk, EVRA, Serpent’s Lair, Møl og Grusom været præsenteret til The New Shit, og de har alle tonset derudaf med 120 i timen efterfølgende. Så hvem mon bliver de næste vigtige spillere på den danske metalscene?

Sammen med Sort Søndag på P6Beat, der lægger æter til alle bands og får dem præsenteret spillet deres musik i radioen, samt Pumpehuset i København, der lægger lækre lokaler til en årlig showcase, har tiltaget båret frugt – både for metalmiljøet og de deltagende bands. Og denne gang udvides konceptet altså, således at der også vil blive afholdt en koncert her på Atlas i Aarhus.

Line-up:
The Ritual (aflyst)
Iotunn
Baest
Dreich
Svartmálm
Silhouette

Interview med Baest
Hvad kan publikum forvente af jeres koncert?
“Publikum kan forvente at opleve en omgang old school død. Folk kan forvente at blive tonset rundt og få mange komplimenter fra Simon.”

Hvad har I med af merch?
“Vi har hele arsenalet med denne gang, og det byder på: Nye trøjer med Marie Magdalene illustrationer (pavepisseren er desværre 100 % udsolgt nu), de gamle trøjer med logo på brystet og djævlesmed på ryggen. Derudover har vi selvfølgelig vores nye EP og patches med. Der er selvfølgelig rabatter at hente, hvis man køber flere ting af gangen – og den helt store pakke byder også på en stor, saftig låssing.”

Hvilket er jeres favoritnummer at fremføre live?
“Vores yndlingsnummer er “Wormlord”, for det synes vores trommeslager er det nemmeste at spille.”

Hvordan er de seneste koncerter gået?
“De er gået fremragende – publikum er altid veloplagte og klar på moderne dans. Husk bideskinne og skumhjelm – der bliver smæk for skillingen.”

Hvad er jeres forhold til aftenens øvrige optrædende?
“Vi er stolte af at dele scene med så fede bands. Vi kender allerede Iotunn fra tidligere koncerter, og de andre bands har alle gang i noget spændende. Svartmálm fra Færøerne kan vi især godt lide, for de har også fede kranier.”

Hvad er jeres planer for 2017?
“Vi er lige nu på tour med Spitanger rundt i landet, hvor vi blandt andet også skal ud at spille med Impalers, Huldre og Bersærk – det bliver vanvittigt! Derudover skal vi også en tur forbi Gylling med Red Warszawa – og det giver jo sig selv, hvor meget vi glæder os til det.”

Links
Blastbeasts hjemmeside
The Ritual på Facebook
Iotunns hjemmeside
Baests hjemmeside
Dreich på Facebook
Silhouette på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.