• The Snotty Punk Parade koncert Atlas Aarhus
  • Dansk Fløde koncert Atlas Aarhus
  • UK77 koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Koncertens start-tidspunkt har ændret sig en smule – således åbner dørene klokken 22, og musikken spiller fra klokken 22.30.

23. oktober: Vi har fanget Johnny Concrete fra The Snotty Punk Parade til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

The Snotty Punk Parade er et olle-kolle all star punkband fra Aarhus, som på en times tid tonser igennem hits & shits fra byens punkscene 1978-2016.

… Læs mere

 

Paraden var egentlig tænkt som en enlig musikalsk manifestation i forbindelse med udstillingerne “Aarhus Rocks 1960-2015” og “Punk, Protest og Provokation” i Den Gamle By, Aarhus, i maj 2015.

Efter den særdeles vellykkede optræden i Helsingør Theater (Den Gamle By, Aarhus) den 17. maj 2015 blev bandet enige om at dyrke de gode vibes og søge flere optrædener rundt omkring.

Sættet består af hits & shits fra 70’ernes, 80’ernes og 90’ernes aarhusianske punkscene. Bandet kommer næsten omkring det hele – Dream Police, The Zero Point, War Of Destruction, Slim, Kliché, Clochards, Cola Freaks, Gylle, Lost Kids, Rotter og Honning på en god times tid.

The Snotty Punk Parade er:
Johnny Concrete
Steen Thomsen
Mike “Jolly” Johansen
Max Power
Søren Lærkegaard
Thomas Golczyk

Dansk Fløde
Dansk Fløde er et konceptband, der blander musik og performancekunst for at skabe en dybere mening. De korte, catchy sange og et visuelt, eksplosivt liveshow har bragt bandet rundt i verden.

Dansk Fløde har spillet i Tokyo, New York, Guinea Bissau i Afrika, Buenos Aires i Argentina, Chile, London og Berlin.

Senest har Dansk Fløde spillet en koncert for pingvinerne på Antarktis. En historie, der er gået hele verden rundt. Idéen var at lave en metafor om sammenhold og forskelle på kulturer samtidig med at vise, at det umulige også kan overkommes.

Inspirationen var til at starte med Velvet Underground, Ramones, Beastie Boys og D.I.Y.-kulturen (do it yourself). Især New Yorker scenen.

Næste store projekt bliver at spille koncert i rummet til sommer 2018. “Music in Space” er støttet af Statens Kunstfond.

Dansk Fløde har udgivet fire plader samt et hav af vinyler, skåret på deres egen vinylskærer.

Interview med Johnny Concrete
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Et tæt sæt, hvor vi giver publikum rystefeber – de kan slet ikke lade være med at bevæge sig. Nok nostalgisk, men stadig ihærdig pånk råk ud over de aarhusianske stepper.”

Hvad er dit forhold til aftenens øvrige optrædende, Dansk Fløde og UK77?
“Nogle af os har spillet med Dansk Fløde før – herlige fyre. Skæve numre helt i aftenens ånd. Det samme med UK77, der også dyrker det lettere nostalgiske – med egen nerve.”

Hvad har I med af merch?
“Ud over alt muligt skrammel relateret til de øvrige bands som vi er involveret i – et klenodie, investerings- og samlerobjekt: Fløden laver på deres egen pladepresse et begrænset antal vinylplader, en split 12″ mellem Fløden og Paraden. Op med læderet og gå endnu gladere hjem.”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“”Rat From The Street” (Dream Police-cover) og “Arbejd” (Cola Freaks-cover) – og det er altid en fornøjelse at opleve Thomsen og Mike give den gas.”

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
“Som forventet – svedigt. Viborg og Aarhus Universitet – vi er garanter for party til partyfolket, og vi leverer.”

Hvordan vil du beskrive dine bandkolleger?
“En flok ikoner og mandemodeller, der alle har det bedst med, at der er toilet tæt ved scenen og en sofa med bløde puder backstage.”

Hvilket livenavn (band og/eller solokunstner) er dit yndlings – og hvorfor?
“Magma fra Paris – med stifter og tromme-dæmon Christian Vander på 69(!) stadig i fuld kontrol over sit bandprojekt siden 1969. Respekt – nu har jeg så set dem to gange hinsidan på to år. Senest i Malmø.”

Hvad er jeres planer for vinteren og foråret?
“Gerne nogle jobs. Jeg personligt skal også til at tænke Dream Police til Pærepunks 40 års-jubilæumsfest til næste efterår – det bliver (s)kønt.”

UK77
UK77 er et energisk band, baseret i Aarhus. Bandet har fokus på at bibeholde, genfortælle og genopfinde musikken fra guldalderen af den britiske punk/new wave-bevægelse fra 1976-1982. Musik og tekster, der er lige så relevante og ærlige dengang som nu. Musik, der har fået et nyt, spændende og endnu større publikum!

UK77 blev dannet tilbage i april 2016 og byder på bas, trommer, guitar og vokaler. Tre af bandets medlemmer stammer oprindeligt fra Manchester, England, mens ét kommer fra Silkeborg.

Siden bandet blev dannet, er der blevet arbejdet hårdt og produktivt – både i øvelokalet, studiet og til deres første koncerter for et meget begejstret publikum.

De er nu klar til at komme ud og spille på deres egen energiske, uforlignelige måde.

Gary S. Harvey – vokal
Jan Salling – trommer, kor
Marcus Taylor – bas, kor
Chris Knight – guitar

Links
The Snotty Punk Parade på Facebook
Dansk Fløde på Facebook
UK77 på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.