thedreams koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Der skal fremvises gyldigt coronapas for at få adgang til koncerten (jævnfør gældende retningslinjer). Hav meget gerne passet klar ved ankomst.

Koncerten er flyttet fra den 16. juni 2020 (og før det den 31. marts 2020) til den 14. december 2021. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato.

Studieprojektet thedreams står for første gang på scenen efter udgivelsen af albummet ”Scratches in the Surface”, som udkom sidste år. Det er på VoxHall i Aarhus, det sker.

… Læs mere

 

Musikalsk set er det et drømmende og symfonisk univers med fokus på den gode sang. Referencer til 70’ernes harmoniske og velproducerede ikoner som ELO og George Harrison fornægter sig ikke. Teksterne handler både om de lyse og de dystre sider ved livet, og albummet er bygget op som en rejse fra ungdommens kærlighed, naivitet og begejstring til de mere dunkle og dystre sider med sange om blandt andet vold, tvivl og forsmåelse.

En aften på rejse med drømmende vellyd og iørefaldende hooks, hvor nogle af landets bedste musikere med Dennis Ahlgren i spidsen skaber lydbilledet til Jannik Falhofs små sange.

Links

thedreams’ hjemmeside
Instagram
Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.