thedreams koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

OBS: Koncerten er udsat til den 16. juni.

Allerede købte billetter er naturligvis gældende til den nye dato. Ønskes købte billetter refunderet er man som billetkøber orienteret med anvisninger herom per mail.

Drømme og vellyd er i fokus, når projektet thedreams holder releasekoncert på Atlas i Aarhus. En årelang musikalsk rejse er kulmineret med debutalbummet “Scratches In The Surface”, som udkommer den 27. marts. Der er udkommet et par singler forinden – blandt andet “Maybe”, som allerede kan findes på Spotifys playliste for New Indie & Alt.

… Læs mere

 

Sanger, bassist og komponist Jannik Falhof har musikalsk base i den symfoniske arv fra 70’erne. Der er dermed harmonier og catchy hooks på programmet den aften. Teksterne handler om en livsrejse fra ungdommens uskyld og naivitet til de mere dystre og ubehagelige sider i det menneskelige sind – ridserne i lakken. Visuelt har Lasse Hoile (som til daglig arbejder med Steven Wilson) været med i projektet, hvilket blandt andet har resulteret i en fotobog som en del af udgivelsen. Albummet udkommer også på vinyl.

Producer og guitarist Dennis Ahlgren har givet sangene deres eget velklingende og drømmende liv. Projektet realiseres derudover af Peter Dombernowsky på trommer, Palle Hjort på keyboard og orgel og Marianne Lewandowski på kor. Desuden er Esther Maria Brakl med på vokal og Claus Reimer på guitar.

Links

thedreams’ hjemmeside
Instagram
Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.