Theory koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Theory er et dansk progressivt heavy metal-band á la Dream Theater, Nevermore og Symphony X med masser af tung tråd, teknik og en stærk ren vokal båret af Nicklas Sonne, der også er kendt fra Defecto, Evil Masquerade og Malrun. De fem medlemmer i Theory har alle mange år på bagen i metalmiljøet og masser af live-erfaring fra tidligere bands og projekter.

… Læs mere

 

Bandet blev dannet i 2011 af guitarist Odin L. Madsen og trommeslager Martin Kilic. Trods hyppige udskiftninger fra start tog sangene til debutpladen hurtigt form, og i 2015 havde de to medlemmer kreeret, hvad der skulle blive til den anmelderroste plade “The Art Of Evil”. I 2015 sluttede guitarist Esben Dueholm og bassist Kim Mikkelsen (ex-Twilight) sig til, og samme år begyndte indspilningerne af debutpladen ”The Art Of Evil”. Nicklas Sonne var på det tidspunkt et relativt ukendt navn, men et YouTube-cover af Dream Theaters klassiker “Another Day” overbeviste bandet om, at Sonne var den vokalist, som bandet manglede. Respekten blev gengældt, da Sonne hørte demoindspilningerne, og et samarbejde blev indledt. Lineup’et var en realitet.

Som prikken over i’et kontaktede bandet den legendariske keyboardspiller Derek Sherinian (ex-Dream Theater), der indvilgede i at optræde som gæstesolist på album-tracket ”Strangers Descent”. I efteråret 2016 lå det færdige album klar til udgivelse. Efter nøje overvejelser og vurderinger af interesserede pladeselskaber valgte bandet at gå DIY-vejen og udgive albummet digitalt gennem Gateway Music den 16. februar 2017 og den fysiske skive i slutningen af april 2017. I oktober 2017 udkom albummet på vinyl efter en succesrig crowdfunding-kampagne.

Links
Theorys hjemmeside
Facebook
Twitter
Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.