• Thomas Dybdahl koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Norske Thomas Dybdahl hører til nabolandets mest elskede og anerkendte sanger/sangskrivere, og denne aften fremfører han sin traditionelle julekoncert.

… Læs mere

 

Om Thomas Dybdahl
Thomas Dybdahl, der er født og opvokset i Sandnes, slog sine første musikalske folder i bandet Quadraphonics, men mens disse nåede at sende et enkelt album på gaden i 2002, så solo-debuterede han allerede i eget navn med EP’en “Bird” i 2000 – en sag, der året efter fik følgeskab af nok en EP, “John Wayne”. I 2002 landede Dybdahls debutalbum “… That Great October Sound”, der fra start sikrede ham succes i hjemlandet, og som udgjorde den første del af den såkaldte “October”-serie. Året efter fulgte “Stray Dogs”, og i 2004 strøg manden for første gang helt til tops på den hjemlige album-hitliste med “One Day You’ll Dance For Me, New York City” – en kommerciel succes-status, som også sanger/sangskriverens tre efterfølgende album opnåede. Dybdahl er samtidig dybt respekteret af anmeldere i både ind- og udland – det er blevet til flere store priser og sammenligninger med giganter som Nick Drake og Jeff Buckley. Sideløbende med solo-karrieren, der tidligere i år kastede syveren “The Great Plains” af sig, har manden også været en del af det fortsat eksisterende rockband The National Bank”, der indtil videre har udgivet to album.

Rasmus Mathiesen
Moderne dansk rockpoesi!
Med hånden på hjertet fortæller Rasmus Matthiesen historier fra vores samtid, om opvæksten i Søhøjlandet og voksenlivet med alt hvad det indebærer af tvivl, pligter og forundring.
Han har siden udgivelsen af singlen ‘Frie Valg’ i 2016 spillet koncerter over det meste af landet, samt på flere af de større danske festivaller. Bl.a en stærkt anmelderrost koncert på dette års Smukfest.
I september 2017 udgav han sit debutalbum ALT GODT, men arbejder allerede nu på nye sange, som forventes at se dagens lys i løbet i 2018.

Beslægtede navne
Sondre Lerche
Teitur
Scott Matthews

Links
Thomas Dybdahls hjemmeside
Thomas Dybdahl på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.