Tindersticks koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Koncerten er desværre aflyst grundet coronavirus. Købte billetter refunderes automatisk.

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Siden 90’erne har engelske Tindersticks været stamgæster i koncerthaller over hele verden. De har udgivet intet mindre end nu 11 studiealbums og lavet soundtracks til otte film af den prisvindende instruktør Claire Denis. Nu, knap tre årtier siden de startede, er Tindersticks tilbage med det splinternye 11. studiealbum “No Treasure But Hope” og en efterfølgende verdensturné. En turné, der bringer det anmelderroste band til VoxHall i efteråret 2020, hvor de vil spille for et stående publikum.

… Læs mere

 

Udover at være et af de mest anerkendte bands på den internationale indie-scene har Tindersticks over de seneste 25 år samarbejdet med symfoniorkestre og bidraget med musik til utallige internationale projekter indenfor kunst, teater, mode, tv og film. Bandet har også samarbejdet med navne som Isabella Rossellini og Robert Pattinson. I 2017 skabte bandet en eksperimenterende og hypnotisk film, der sikrede dem en plads til filmfestivalen CPH:DOX.

Tindersticks gav ved den lejlighed koncert på Kunsthal Charlottenborg og til en todelt optræden præsenterede bandet efterfølgende deres videoværk, “Minute Bodies”. En timelapse-video baseret på arbejdet af den britiske naturdokumentarist og timelapse-pioner F. Percy Smith. En optræden, der cementerede, hvordan de legendariske briter, med deres grænsesøgende tilgang til musikken, stadig er højaktuelle den dag i dag. De udfordrer konstant sig selv og deres publikum.

Tindersticks blev dannet i Nottingham i 1992 af de tre originale medlemmer; frontmand Stuart A. Staples, David Boulter og Neil Fraser. I 00’erne sluttede Dan McKinna og Earl Harvin Jr. sig til bandet. Men inden da havde bandet allerede udsendt to mesterværker, der begge havde titlen ”Tindersticks”. Det cementerede deres placering som et eksperimenterende og dragende orkester i særklasse med Staples’ mørke stemme som et naturligt midtpunkt.

Tindersticks’ 10. album “The Waiting Room”, der blev udgivet i 2016, blev rost af en lang række medier både herhjemme og i udlandet. Og det kritikerroste band skuffede naturligvis heller ikke, da de udgav det nyeste skud på albumstammet i 2019. “No Treasure But Hope” tog anmelderne med storm, og vi kan nu glæde os over, at der heldigvis er en dansk koncert i kalenderen, hvor Stuart A. Staples og resten af bandet vil udfolde deres smukke, mørke toner.

Beslægtede navne

Elbow
Destroyer
The Divine Comedy

Anmeldercitater

“A group of veteran musicians who are committed to their craft, carrying themselves with stylish grace one crushing ballad at a time.” (No Ripcord, 2019 – læs hele anmeldelsen)

“There’s really no one else who does exactly what Tindersticks can, and No Treasure But Hope confirms they can not only create music of striking and forbidding beauty, they can do it in a hurry if need be.” (AllMusic, 2019 – læs hele anmeldelsen)

Links

Tindersticks’ hjemmeside
Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.