• Tiptoe Bigband koncert Atlas Aarhus
  • Juan Andrés Ospina koncert Atlas Aarhus
  • Sofia Ribeiro koncert Atlas Aarhus
  • Marcelo Woloski koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Prisen for medlemmer af Jazzselskabet Aarhus er 115 kroner – rabatbilletterne tilgås via “Tilføj til kurv-knappen” i boksen til højre.

Tiptoe Bigbands nyeste samarbejde er en cocktail af de yngre stjerner på latin-jazz scenen. Dirigent og pianist Juan Andrés Ospina (Columbia), vokalist Sofia Ribeiro (Portugal) og perkussionist Marcelo Woloski (Argentina).

… Læs mere

 

Koncerten vil tage udgangspunkt i Juan Andrés Ospinas nyeste udgivelse for Bigband “Tramontana”, som er indspillet i New York og udgivet i foråret 2018. Desuden vil man for første gang kunne høre Sofia Ribeiros numre arrangeret for Bigband samt smagsprøver på de tre solisters samarbejde i form af et par small group numre.

Juan Andrés Ospina er fra Columbia, men bor halvdelen af tiden i New York. Han er én af de mest aktive og prominente repræsentanter fra en enestående generation af Colombianske musikere. Som de to andre solister så har Juan også vundet flere nomineringer. Ud over at være en fast del af Sofia Ribeiros orkester, hvor han er pianist og arrangør, så turnerer han også med blandt andet Marta Gómez og Band Magda.

Sofia Ribeiro er én af de store stemmer fra Portugal, og hendes unikke vokal og nærvær på scenen er kendt for at fange publikum. Gennem de sidste mange år har hun turneret intensivt i både Europa, Sydamerika og Amerika med sit eget orkester, hvor både Juan Andrés Ospina og Marcelo Wolski er med. Sofia har også vundet flere internationale priser rundt omkring i Europa.

Marcelo Woloski er en Latin Grammy-vindende perkussionist, trommeslager og komponist fra Buenos Aires og bosiddende i New York. Hans personlige lyd og tilgang til musik, har gjort ham til en af de mest benyttede live- og studiemusikere i verden, hvor du blandt andet kan høre ham med Snarky Puppy og selvfølgelig Sofia Ribeiro. Marcelo udgiver i april sit første soloalbum ”Mondo á Conocer”.

Tiptoe Bigband er hjemmehørende i Odense, har eksisteret siden 1994 og er en aktiv del af den danske, professionelle bigbandscene. Tiptoe Big Bands vision er at udfordre bigband-formatet ved konstant at søge kunstneriske udfordringer i forskellige musikalske udtryk. Således har bandet udgivet elektronisk baseret musik, klassisk slagtøjsmusik og spillet koncerter med symfoniorkestre, klassisk kor, en lang række solister fra forskellige musikalske miljøer og senest også teater i samarbejde med Odense Teater. Musikernes og arrangørernes dedikation har været den røde tråd i alle disse projekter.

Solister:
Juan Andrés Ospina: Dirigent
Sofia Ribeiro: Vokal
Marcelo Woloski: Perkusion

Tiptoe Big Band:
Morten Øberg: Altsaxofon, sopransaxofon, fløjte
Guy Moscoso: Altsaxofon, klarinet, fløjte
Finn Henriksen: Tenorsaxofon, klarinet
Hans Mydtskov: Tenorsaxofon, klarinet, sopransaxofon
Ole Visby: Baritonsaxofon, basklarinet
Søren Phille Bærbak: Trompet, flygelhorn
Tomasz Dabrowski: Trompet, flygelhorn
Jakob Holdensen: Trompet, flygelhorn
H.C. Erbs: Trompet, flygelhorn
Stefan Ringive: Trombone
Knud Schwaner: Trombone
Anders Ringgaard: Trombone
John Kristensen: Bastrombone
Niels Thybo: Klaver, keyboards
Morten Nordal: Guitar
Kasper Tagel: Bas
Chano Olskær: Trommer

Links
Tiptoe Bigbands hjemmeside
Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.