• Tømrerclaus koncert Atlas Aarhus
  • Dream Police koncert Atlas Aarhus
  • Seizing Blackwater koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

14. september: Vi har fanget Dream Police-sanger Johnny Concrete til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Bemærk: Arrangementet skulle have været afholdt primo maj, men er flyttet på grund af spillestedernes påbudte lockdown. De, der har købt billet til 7. maj, kan bruge billetten 19. september, og de, der har forudbestilt den sprit-nye EP med Tømrerclaus og Dream Police med koncertbilletten, er selvfølgelig garanteret et eksemplar af pladen, der nu i stedet lanceres den 15. maj, og som kan fås i pladebutikker i Aarhus, Herning, Esbjerg, Odense og København. Købte billetter kan også refunderes ved henvendelse til vores billetudbyder, Billetten, på telefonnummer 70 20 20 96 eller mailadresse service@billetten.dk.

Oven for nævnte split-EP kan fortsat bestilles i forbindelse med køb af billet. Det foregår via “Tilføj til kurv”-knappen i boksen til højre. Prisen for billet + EP lyder på 265 kroner.

Selv om Seizing Blackwater er support, spiller de sidst, så det er om at indfinde sig senest klokken 21, hvis man vil opleve hele Dream Police-koncerten og hele Tømrerclaus-koncerten.

Tømrerclaus giver én af sine eksklusive koncerter denne aften på Atlas i forbindelse med sin 75 års dag senere på året. Tømrerclaus er en særdeles levende legende på den danske beat- og rockscene siden 1960’erne… Tænk Skousen & Ingemann, Musikpatruljen, Osiris, Boline Band, Dream City og en lang række udgivelser i eget navn. Listen er alenlang.

… Læs mere

 

Dream Police, denne samling gubber fra Aabyhøj, som bare ikke vil gå væk, leverer højoktan punk’n’roll som sædvanligt… Bandets varemærke gennem mere end 40 år.

Interview med Johnny Concrete

Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Et band, der er klar til at levere en solid omgang slide-punk, og som har glædet sig længe til denne aften med TømrerClaus.”

Hvad kan du afsløre om sætlisten?
“Vi kommer rundt om næsten alle Dream Polices udgivelser gennem årene, og da vi har tænkt os at fejre et 53 års jubilæum også vores hyldest til en levende legende. Husk at vi indspiller til en kommende live-LP.”

Hvad har I med af merch?
“Vi har udgivet to singler i år, så dem har vi med, og skulle der være nogen, der endnu ikke har anskaffet sig “Pære Punk 40. – The Album”, så tager vi også de sidste eksemplarer med. Der er meget, meget tæt på udsolgt.”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“”Black Cat” er altid en live-favorit. Og den er genindspillet til vores nye 7″ med Peter Peter.”

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
“Vi har restitueret og sovet længe, meget længe, siden vores sidste job i Atlas for et år siden. Max er gået på pension, men han er også meget gammel! Torben, vores nye bassist, er gammel, jeg blev 60 i maj, og Steen bliver 58 dagen før gig, så Steen er også gammel. Meget gammel. Støver I et par drømmesenge af, så nogle af os kan få en skraber efter lydprøve?”

Hvad skal publikum få tiden til at gå med indtil koncerten?
“Samle affald i skoven, se “The Boys” på Amazon Prime, pille vinger af fluer eller rejse en lade sammen med Steen “Hønsehus” Thomsen. Og selvfølgelig udvise pli og samfundssind i disse for vort land så udfordrende tider.”

Seizing Blackwater har de seneste par år fået skabt et navn rundt i Danmark som et solidt liveband med en mission: At give publikum det show, som de fortjener. Bandet har rødder i Thy, Viborg og Esbjerg og er nu baseret i Aarhus, så de udgør et godt sammenkog af hele Danmarks rockscene. Gode, catchy sange, hvor der bliver lavet en balance mellem den høje energi, grooves og et godt hook. Dette medfører, at bandet har numre, der spænder fra det punkede over i hardrock og metal og til slut numre af en mere melodiøs kompleks karakter.

Links

Tømrerclaus’ hjemmeside
Dream Police på Facebook
Seizing Blackwater på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.