• Tømrerclaus koncert Atlas Aarhus
  • Dream Police koncert Atlas Aarhus
  • Seizing Blackwater koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Arrangementet skulle have været afholdt primo maj, men er flyttet på grund af spillestedernes påbudte lockdown. De, der har købt billet til 7. maj, kan bruge billetten 19. september, og de, der har forudbestilt den sprit-nye EP med Tømrerclaus og Dream Police med koncertbilletten, er selvfølgelig garanteret et eksemplar af pladen, der nu i stedet lanceres den 15. maj, og som kan fås i pladebutikker i Aarhus, Herning, Esbjerg, Odense og København. Købte billetter kan også refunderes ved henvendelse til vores billetudbyder, Billetten, på telefonnummer 70 20 20 96 eller mailadresse service@billetten.dk.

Oven for nævnte split-EP kan fortsat bestilles i forbindelse med køb af billet. Det foregår via “Tilføj til kurv”-knappen i boksen til højre. Prisen for billet + EP lyder på 265 kroner.

Seizing Blackwater er support, men spiller sidst.

Tømrerclaus giver én af sine eksklusive koncerter denne aften på Atlas i forbindelse med sin 75 års dag senere på året. Tømrerclaus er en særdeles levende legende på den danske beat- og rockscene siden 1960’erne… Tænk Skousen & Ingemann, Musikpatruljen, Osiris, Boline Band, Dream City og en lang række udgivelser i eget navn. Listen er alenlang.

… Læs mere

 

Dream Police, denne samling gubber fra Aabyhøj, som bare ikke vil gå væk, leverer højoktan punk’n’roll som sædvanligt… Bandets varemærke gennem mere end 40 år.

Seizing Blackwater har de seneste par år fået skabt et navn rundt i Danmark som et solidt liveband med en mission: At give publikum det show, som de fortjener. Bandet har rødder i Thy, Viborg og Esbjerg og er nu baseret i Aarhus, så de udgør et godt sammenkog af hele Danmarks rockscene. Gode, catchy sange, hvor der bliver lavet en balance mellem den høje energi, grooves og et godt hook. Dette medfører, at bandet har numre, der spænder fra det punkede over i hardrock og metal og til slut numre af en mere melodiøs kompleks karakter.

Links

Tømrerclaus’ hjemmeside
Dream Police på Facebook
Seizing Blackwater på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.