• Tømrerclaus koncert Atlas Aarhus
  • Menace koncert Atlas Aarhus
  • Dream Police koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Koncerten er grundet coronavirus udsat til den 19. september. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato, men kan også refunderes ved henvendelse til vores billetudbyder, Billetten, på telefonnummer 70 20 20 96.

Neden for nævnte split-EP kan forudbestilles i forbindelse med køb af billet. Det foregår via “Tilføj til kurv”-knappen i boksen til højre. Prisen for billet + EP lyder på 265 kroner. EP’en er kun tilgængelig på aftenen.

Med en spritny limited edition split-EP ude (250 eksemplarer i blå vinyl) står Tømrerclaus og Dream Police for første gang på samme scene, når de denne aften gæster Atlas i Aarhus. Også engelske Menace er på plakaten.

… Læs mere

 

Tømrerclaus (Pedersen) giver én af sine efterhånden eksklusive koncerter i forbindelse med sin 75 års fødselsdag senere på året. Tømrerclaus er en levende legende på den danske rockscene og har været aktiv siden 1960’erne.

Dream Polices frontmand, Johnny Concrete, fylder rundt dagen før braget på Atlas, og bydes der ikke på kage, så bydes der på højoktan punk ‘n’ roll – bandets varemærke gennem mere end 40 år.

Menace fra London blev dannet 1977 og er aktive som aldrig før. De er garanter for engelsk old school punkrock inklusiv tidløse klassikere som “GLC”, “I Need Nothing” og “I’m Civilized”.

Legendernes aften?! Absolut.

Links

Tømrerclaus’ hjemmeside
Menaces hjemmeside
Dream Police på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.