• Tone of Voice Orchestra koncert Atlas Aarhus
  • Nanna Bech koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Tone of Voice Orchestra er et nyt og usædvanligt orkester med folk fra folkemusik-, roots-, jazz-, og indiepop-scenerne. Denne aften gæster orkestret Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Vi overlader præsentationen til orkestret selv: Vi er fire sangerinder, en sækkepibe- og drejelirespiller, en violinist, en saxofonist, en bassist og to trommeslagere. Med denne uortodokse instrumentation blander vi lyden af vores skandinaviske rødder med improvisation og melodiske ørehængere. Det er skandinavisk verdensmusik/jazz/indiepop med mere. Vi har det hele: festen, dybden, det smukke og det vilde.

Vi er inspirerede af alt muligt forskelligartet musik: Bulgarsk kvindekor, nordisk sangtradition, som de synger i det allerhøjeste nord, flerstemmig americana, free spirited improvisationsmusik, dansk traditionel folkemusik, indierock og en række alternative-folk og popbands med meget, meget mere.

Musikken/sangene er skrevet at Fredrik Lundin og Trinelise Væring, der blandt andet som Offpiste Gurus har samarbejdet om flere bands og anmelderroste internationale udgivelser.

Vi er fem kvinder og fem mænd, der alle er efterspurgte musikere, som blandt andet kan høres i bands som Spöket i Köket, Floating Sofa Quartet, Trolska Polska, Elmøe og Hoffmann, The Glas Vocal Ensemble, Visible Voices, Kynnes Kabale, The Art of Escapism, Rybacka & Pasborg, Hess is More, Trinelise Væring Band, Fredrik Lundins 5 Go Adventuring Again, Maluba Orchestra og mange flere.

I begyndelsen af 2020 går orkestret i studiet for at indspille deres debutalbum.

Tone of Voice Orchestra er:

Vokaler – Ania Rybacka, Maria Kynne,Tine Refsgaard og Trinelise Væring
Drejelire, sækkepibe, skalmeje og fløjte – Mads Kjøller-Henningsen
Violin – Emma Kragh-Elmøe
Saxofoner og basfløjte – Fredrik Lundin
Swedish harp bass – Joel Illerhag
Trommer og percussion – Jesper Uno Kofoed og Anders Provis

Nanna Bech

Der er noget ufiltreret over den danske sanger/sangskriver Nanna Bech, der som Gaffa beskriver det serverer store sange i små forklædninger.

Den minimalistiske instrumentering og Nannas milde og pigede stemme står i stærk kontrast til teksterne, som er konfronterende, skæve og til tider makabre.

Nordisk folk noir og dyster americana mødes, når Nanna spiller sange fra debutalbummet “I Could Kill You In A Thousand Ways”. Sangene rummer historiefortællinger og tekster, du har lyst til at forstå, og der bliver hurtigt skabt et intimt og nært rum.

Links

Tone of Voice på Facebook
Nanna Bech på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.