Total Hip Replacement koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Der er kun få billetter tilbage til koncerten..!

Koncerten bliver gennemført som siddekoncert, men den splittes i to, da vi grundet Corona-relaterede restriktioner ganske enkelt ikke har plads til alle billetkøbere i salen på samme tid. Første koncert starter klokken 18.15 (dørene åbner klokken 17.30), og anden koncert starter klokken 21.15 (dørene åbner klokken 20.30). Samtlige billetkøbere får direkte besked om, hvilken koncert, deres billet(ter) gælder til. Vi glæder os til at åbne dørene og se jer alle.

1. oktober: Vi har fanget Total Hip Replacement-forsanger Victor West Hosbond til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Total Hip Replacement udtaler:

“For to år siden udgav vi vores debutalbum “Wonder Why”, og lige siden har vi arbejdet hårdt på næste plade, der udkommer fredag den 9. oktober 2020. Til sidste releasefest på Atlas var der ikke plads til alle, så denne gang har vi opgraderet venuet til VoxHall, hvor vi sammen med de fede folk fra Aarhus Volume vil holde en kogende fest! Det her album er meget specielt og betydningsfuldt for os med features fra nær og fjern, og vi glæder os usandsynligt meget til at drikke en øl og fejre det med jer!”

… Læs mere

Lidt mere om bandet:

Total Hip Replacement er en energisk bevægelse, der inspirerer til dans, sang og refleksion.

Bandets kerne består af syv aarhusianske musikere, der effektivt sammenfletter og nyfortolker støvet reggae, maskinel dub og funky soul. Bandets gennemslagskraftige budskaber i kombination med dansable grooves og farverige blæser-hooks sætter sindet fri og hofterne på prøve. I en tid, hvor fællesskaber splittes og mennesker fremmedgøres, skaber bandet sammen med publikum nærvær og plads til forskellighed. Publikum har indtil nu danset med til mere end 250 koncerter i ind- og udland, og bandet bliver ved med at forny sig og inviterer nye genrer og musikere med i kollektivet.

Interview med Victor West Hosbond

Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Publikum kan forvente et meget sultent orkester, der endelig kan komme ud og give den alt, hvad de har. De kan forvente et til anledningen helt særligt og gennemøvet show, der peger fremad og bringer en hel masse nye musikalske elementer i spil. Men publikum kan selvfølgelig også forvente den klassiske Total Hip-energi med fokus på dansable grooves, blæs, sammenspil og improvisation, hvor det bliver svært at sidde stille på stolen.”

Hvad kan du afsløre om sætlisten?
“Sætlisten er helt unik og rummer hele den nye plade, et par særlige kompositioner til aftenen og måske et enkelt ældre hit eller to.”

Hvad har I med af merch?
“Vi er endelig blevet helt stoked på merch og har begge vores albums på CD og vinyl, special editions, T-shirts, plakater og en “total hIPA” øl, som vi har fået lov at lave sammen med Ebeltoft Gårdbryggeri.”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“Det bliver rigtig spændende, da vi faktisk ikke har spillet mange af de nye numre live endnu. Men lige nu er det sangen “The Door” fra den nye plade, som jeg bedst kan lide at spille, da dens insisterende og maskinelle dub-groove kan sætte mig i en trance-lignende tilstand. Og så spiller Lasse en gåsehudsfremkaldende solo til sidst på den lille sax.”

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
“Vi fik mulighed for at spille en lille tour på Færøerne og rundt i Danmark i august, og det var rigtig fedt. Vi fik prøvet noget af det nye materiale af, også under restriktioner, og det fungerede egentlig overraskende fint. På nogen måder synes jeg, at det intime rum kan skabe en nærhed og opmærksomhed blandt publikum, der faktisk er rigtig fed at spille i.”

Hvad skal publikum få tiden til at gå med indtil koncerten?
“Jamen udover at undgå at få Covid, så håber jeg da bare at de vil tjekke vores nye singler ud og selvfølgelig lytte albummet igennem, inden de kommer ned på VoxHall.” Tjek musikvideoerne til “Arena” hér og “Lose Control” hér.

Links

Total Hip Replacements hjemmeside
Facebook
Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.