Total Hip Replacement koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Koncerten bliver gennemført som siddekoncert, men den splittes i to, da vi grundet Corona-relaterede restriktioner ganske enkelt ikke har plads til alle billetkøbere i salen på samme tid. Første koncert starter klokken 18.15 (dørene åbner klokken 17.30), og anden koncert starter klokken 21.15 (dørene åbner klokken 20.30). Samtlige billetkøbere får direkte besked om, hvilken koncert, deres billet(ter) gælder til. Vi glæder os til at åbne dørene og se jer alle.

Total Hip Replacement udtaler:

“For to år siden udgav vi vores debutalbum “Wonder Why”, og lige siden har vi arbejdet hårdt på næste plade, der udkommer fredag den 9. oktober 2020. Til sidste releasefest på Atlas var der ikke plads til alle, så denne gang har vi opgraderet venuet til VoxHall, hvor vi sammen med de fede folk fra Aarhus Volume vil holde en kogende fest! Det her album er meget specielt og betydningsfuldt for os med features fra nær og fjern, og vi glæder os usandsynligt meget til at drikke en øl og fejre det med jer!”

… Læs mere

Lidt mere om bandet:

Total Hip Replacement er en energisk bevægelse, der inspirerer til dans, sang og refleksion.

Bandets kerne består af syv aarhusianske musikere, der effektivt sammenfletter og nyfortolker støvet reggae, maskinel dub og funky soul. Bandets gennemslagskraftige budskaber i kombination med dansable grooves og farverige blæser-hooks sætter sindet fri og hofterne på prøve. I en tid, hvor fællesskaber splittes og mennesker fremmedgøres, skaber bandet sammen med publikum nærvær og plads til forskellighed. Publikum har indtil nu danset med til mere end 250 koncerter i ind- og udland, og bandet bliver ved med at forny sig og inviterer nye genrer og musikere med i kollektivet.

Links

Total Hip Replacements hjemmeside
Facebook
Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.