Total Hip Replacement koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Det aarhusianske orkester Total Hip Replacement drager til april og maj 2022 på deres hidtil største Danmarksturné med et helt særligt album i bagagen. Albummet er skabt i samarbejde med nogle af de bedste unge ghanesiske musikere lige nu. I et tæt og ærligt møde indspillede musikerne albummet i Ghana i vinteren 2021. Nu er de klar til at ramme det danske publikum med en bølge af livsglæde og groovy musik. Med et varmt og opløftende udtryk og en stærk kerne af samhørighed handler sangene om møder på tværs af forskellighed, eksistentielle problematikker, romantisk kærlighed og kampen for social lighed.

… Læs mere

 

Forvent et inkluderende og energisk liveshow med et 10 mand/kvinde stort band på scenen, en stram blæsergruppe og tunge grooves.

“De swinger, groover og brænder igennem på en helt anden måde, og hele huset vugger i stolene fra første takt af.” (5/6 stjerner, Gaffa)

Gamle og nye stjerneskud

Albummet blev indspillet i det legendariske studie Kwashibu Music i tæt samarbejde med produceren og musikeren Kwame Yeboah (Pat Thomas & Kwashibu Area Band, Cat Stevens, Craig David m.fl). Både gamle og nye stjerneskud fra den ghanesiske musikscene er features på det nye album: highlife-legenden Pat Thomas, hiplife-rapperen Worlasi, den Grammy-nominerede reggaestjerne Rocky Dawuni og topmusikere fra Ebo Taylors band, Kwashibu Area Band og Santrofi.

I mødet mellem reggae, highlife, traditionelle ghanesiske rytmer og global pop peger projektet fremad med en udadvendt energi. Det afsøger en ny sound, og tilsammen skabes en platform for et fælles sprog mellem musikerne og et globalt publikum.

Ekstatiske øjeblikke

“Vi er helt vildt spændte på det her projekt. Det er kulminationen på et samarbejde, vi har haft med dygtige ghanesiske musikere igennem de sidste mange år. Musikken er helt klart skrevet med henblik på at blive spillet live og forhåbentlig skabe ekstatiske øjeblikke mellem os musikere og et dansende publikum,” udtaler bandets forsanger Victor West Hosbond

“Musikalsk er det en meget spændende rejse, hvor vi har skrevet alle numrene sammen. På den måde er musikken blevet en ægte blanding af Total Hip Replacements reggae/pop-fusionsunivers og ghanesiske stilarter, herunder særligt highlife-musikken. Jeg synes, at der er kommet en livsglad, original og energisk smittende lyd ud af det. Vi kan ikke vente med at møde publikum. Særligt er det vores budskab, at der skal prikkes til nysgerrigheden og at forbindelserne skal genoprettes på tværs af skel, kulturer og kontinenter. At møde mennesker fordomsfrit og i disse møder forsøge at forstå hinanden og på den måde få perspektiv på verden og måske endda sig selv har fra start været kernen i projektet. Vi håber, at vi på vores færden kan slå et slag for mangfoldighed, diversitet og global samhørighed. Den har været under voksende pres de sidste år,” udtaler Victor West Hosbond

Total Hip Replacement har blandt andet optrådt på internationale og danske festivaler som Iceland Airwaves (IS), G! Festival (FA), Karibu Festival (TZ), One Love Festival (UK), GrimFest og Smukfest. Derudover spillede de mange udsolgte shows på deres sidste danske albumtour. Denne aften gælder det VoxHall i Aarhus.

Links

Total Hip Replacements hjemmeside
Instagram
Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.