Total Hip Replacement koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Denne dag udkommer Total Hip Replacements debutalbum “Wonder Why” endelig, og i den forbindelse holder bandet en stor releasefest. Gruppen spiller en masse numre fra albummet med stort band, sælger vinyler og CD’er og drikker en øl med alle jer – og der er fri entré!

… Læs mere

 

For Total Hip Replacement er debutalbummet “Wonder Why” kulminationen på to års intens livevirksomhed, rejser i Afrika og dybdeborende studiearbejde. Med ”Wonder Why” har bandet søgt at nå ind til kernen af deres egen særegne reggaestil, og har samtidig ladet sig inspirere af deres rejser, sådan at afrikanske grooves, mellemøstlige klange og jamaicansk kor er blevet en del af Total Hip Replacements univers. ”Wonder Why” balancerer mellem at være legende, energisk og improvisatorisk, men insisterer samtidig på stramme grooves og velovervejede kompositioner. Som titlen antyder, indeholder numrene en undren og skepsis over både eksistentielle og politiske temaer. Budskaberne er kritiske i forhold til det kapitalistiske og postmoderne samfund, hvor særligt global ulighed, individualisme, materialisme og magt er omdrejningspunkter. Samtidig hylder ”Wonder Why” fællesskabet og inklusion, hvor håbefuldhed for en bedre fremtid skinner igennem i både tekst og lydunivers.

Kort om Total Hip Replacement
– Kvintet fra Aarhus dannet i 2013. Live oftest med ekstra blæs og percussion.
– Spillede i 2017 på flere danske og udenlandske festivaler, hvor de blandt andet spillede otte koncerter på Spot Festival og vandt den anerkendte talentpris på Skanderborg Festival.
– Total Hip Replacement har turneret meget i udlandet og har især et specielt forhold til Afrika, hvor de har været på fire turnéer i Ghana, Tanzania, Kenya og Zanzibar. I november 2017 var bandet på tur i Kenya og Tanzania, hvor de blandt andet spillede på Karibu Festival i Tanzania.
– Bandet har tidligere udgivet to EP’er i samarbejde med producer Dennis Ahlgren (Tina Dickow, Vincent Van Go Go, Bliglad), og deres kommende debutalbum “Wonder Why” er blevet skabt i tæt samarbejde med Dennis.
– 2018 vil med albumudgivelsen bringe Total Hip Replacement tilbage til de danske festivaler og spillesteder samtidig med turnéer til Finland, Island, Tyskland og Ghana.

Links
Total Hip Replacements hjemmeside
Facebook
Instagram

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.