• Trio koncert Atlas Aarhus
  • Trio koncert Atlas Aarhus
  • Trio koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Aarhus Festuge hylder for tredje og sidste gang tretallet, når Trio-koncertrækken præsenterer tre fremragende solister i godt selskab sammen med en enestående trio ved tre koncerter.

… Læs mere

 

Tre verdensklassemusikere, tre koncerter og en imponerende gruppe af dygtige gæsteartister. Opskriften på en stor musikalsk oplevelse er på plads, når Aarhus Festuge igen i år sammensætter en trio og lader inspirationen diktere resten. Et af Argentinas største musiknavne, Diego Schissi, sidder bag tangenterne, og amerikanske Tony Garnier, som har spillet sammen med Bob Dylan, Paul Simon, Tom Waits m.fl., er på kontrabassen, mens den svenske multiinstrumentalist Gustaf Ljunggren på sædvanlig vis kaster sin musikalitet over alverdens instrumenter. Sammen udfordrer de hinanden og gæstesolisterne musikalsk i en konstellation sammensat udelukkende til denne lejlighed.

1. september får grundtrioen igen selskab af Joe Henry samt nu også Grant-Lee Phillips og Billy Bragg.
Grant-Lee Phillips er en af sin generations mest hyldede sangskrivere. Med fire album som frontfigur i Grant-Lee Buffalo og seks i eget navn i ryggen har han indfanget og til tider spiddet den amerikanske tilværelse i sin musik. Ærlig og kompetent sangskrivning er nøgleordene, når Grant-Lee Phillips er på scenen.
Gennem mere end tre årtier har den britiske sangskriver Billy Bragg udtrykt sine følelser og politiske overbevisninger i sine sange, hvoraf flere er blevet nyklassikere inden for protestbevægelsen i hjemlandet. I Danmark er han nok mest kendt for sit samarbejde med Wilco på dobbeltalbummet ’Mermaid Avenue’. Inspirationen fra punk er tydelig med en underspillet aggressivitet, og det var også en koncert med The Clash, der satte Billy Braggs musiske karriere i gang, og siden har han skrevet, sunget og protesteret sig til en plads i Bob Dylans selvbiografi og et møde med Dronningen af England.

Link
Aarhus Festuges hjemmeside

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.