Om koncerten

En specialsammensat musikalsk trio bestående af Diego Schissi, Gustaf Ljunggren og David Piltch optræder i løbet af aftenen med Nick Lowe, Jesca Hoop og Broken Twin.

… Læs mere

 

Med en stemme der bliver stadig mere rig og nuanceret med alderen, rammer Nick Lowes direkte fremførsel tilsat en smule tør humør rent ind hos det balladeelskende publikum. Som gråhåret, åbenmundet og dog høflig singer-songwriter med et uomtvisteligt talent for at skrive popsange, suppleres ungdomballaderne med numre præget af større modenhed og en snert af melankoli, som bestemt ikke gør sangene mindre fængende.

Den opfindsomme singer-songwriter Jesca Hoops åbner med sin særprægede, fyldige stemme op for en verden af skæve historier. Tom Waits har beskrevet hendes musik som ‘like a four sided coin. She is an old soul, like a black pearl, a good witch or red moon. Her music is like going swimming in a lake at night’. Hoops har udgivet tre albums og turneret med prominente bands som Peter Gabriel, Eels og Elbow.

Mere end tre års intensiv sangskrivning baseret på over 200 skitser resulterede endelig i Broken Twins debutalbum ‘May’, som blev udgivet i foråret 2014 på ANTI. Bestående primært af klaver, strenge og Majke Voss Rommes uforglemmelige vokal er enkelhed nøglen til musikken, som dog besidder stor dybde og skønhed. Danske Majke har skabt et stærkt personligt album med en varm, lo-fi lyd og en romantisk melankolsk følelse.

Links
Nick Lowes hjemmeside
Jesca Hoops hjemmeside
Broken Twins hjemmeside

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.