Om koncerten

En specialsammensat musikalsk trio bestående af Diego Schissi, Gustaf Ljunggren og David Piltch optræder i løbet af aftenen med hhv. John Grant, Emiliana Torrini og Ólöf Arnalds.

… Læs mere

 

Hvis ‘Queen of Denmark’, John Grants succesfulde debutalbum fra 2010, var hans soft-rock 70’er album, er ‘Pale Green Ghosts’ (2013) hans 80’er album, hvor han tilføjer sublime mørke toner og electronica til sine fintfølende ballader. John Grant er ærlig og ligefrem, når han synger om sex, afhængighed, sin opvækst som udstødt homoseksuel i en kristen familie og liv med HIV.

Den islandsk-italienske Emiliana Torrini er en tidsløs singer-songwriter, der besidder en utrolig musikalsk spændvidde, fra elektropop over pop-rock til akustiske, folk-inspirerede sange. Med sin charmerende personlighed og entusiastiske og ambitiøse tilgang formår hun at skabe både legesyg musik og intime, stemningsfulde sange, der altid er elegant komponerede med et magisk strejf.

Björk har engang beskrevet Ólöf Arnalds’ betagende stemme som en blanding mellem et barns og en gammel kvindes. Dette billede viser tydeligt, at Arnalds lyd er noget ganske særligt – særpræget fængende med en blid uskyld. I kombination med hendes talent for at sætte ord sammen bliver resultatet meningsfulde sange med stor følelsesmæssig dybde.

Links
John Grants hjemmeside
Ólöf Arnalds’ hjemmeside
Emiliana Torrinis hjemmeside

2 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.

  1. Henrik Fabricius

    grant er bare GO`

    tjek ham ud

  2. Ludvik

    Torrini

    Torrini, super sangerinde.