Trouble Cats koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Bemærk at man som følge af de gældende retningslinjer foruden billet skal fremvise gyldigt coronapas for at få adgang til koncerten.

Henrik Hansen (hca, voc), Martin Blom (g, voc), Morten Brauner (b, voc), Henrik Thorsen (drm, voc).

Blues- og rootsrockbandet Trouble Cats hvæsser kløerne.

I mere end 30 år har Trouble Cats været en del af toppen af den danske bluesscene. Bandet beviser, at katte har mange liv og er sprudlende som aldrig før. Med originale sange, et tæt sammenspil og en udadvendt liveoptræden er Trouble Cats garant for en publikumsoplevelse i særklasse.

… Læs mere

 

Bandet, der er elsket af publikum, har udgivet to album – livealbummet “Live in Aarhus 2017” og studiealbummet “4” fra 2018, der blev nomineret til Årets Bluesudgivelse ved Danish Music Awards Blues 2019. Trouble Cats har de seneste år – med undtagelse af 2020 – spillet massevis af succesfulde koncerter på spillesteder og festivaler.

Trouble Cats har med albummet ”4” leveret et festfyrværkeri af et langtidsholdbart album, som de med rette kan være stolte af. Blues News Danmark.

Trouble Cats er et sammentømret band, der banker på med ægte hjerteblod. Det er folk, der kan deres håndværk, og der spilles tæt og intenst. Der er masser af gode guitarriff, suveræne ”slide”-stykker og mageløst mundharmonikaspil. Magasinet Plus 33.

Imponerende nok gjør Trouble Cats utelukkende nye og gamle originallåter. Et meget samspilt og tight band med gode prestasjoner både på gitar, munnspill og hardtslående trommer. Fire stjerner til albummet “Live in Aarhus 2017”, Blues News Norge.

Trouble Cats beviser, at de er et solidt bluesband. Magasinet Roots Zone.

Links

Trouble Cats på Facebook
Aarhus Jazz Festivals hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.