Trubaduren koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Selv om koncerten er med fri entré, så skal man grundet coronavirus “købe” en billet via “Tilføj til kurv”-knappen i boksen til højre for at få adgang til koncerten. Det gøres naturligvis kvit og frit.

Trubaduren er et folkeligt orkester, der spiller stemningsfuld, dansksproget originalmusik, som giver associationer til alt fra Buenos Aires’ støvede fortovsrestauranter til Københavns brostensbelagte torve og det jyske frihedsideal, der i daglig tale eksempelvis forbindes med det privilegium det er, at have en baghave! Denne aften gæster bandet Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

9. oktober 2020 udgiver de deres andet studiealbum “At Danse Moderne”, der genremæssigt bevæger sig indenfor dansk visekunst, jazz, samba, bossanova og folkelig rock. De skriver sig på denne måde ind i en stolt tradition af nordiske trubadurer, der på forskellig vis har vendt blikket mod varmere himmelstrøg og ladet skandinavisk vemod blande med sydens pulserende rytmer. Nævneværdige eksempler kunne være kunstnere som Cornelis Vreeswijk, Søren Kragh-Jacobsen og C.V. Jørgensen.

Trubadurens relaterbare tekster vækker begejstring hos unge som gamle og deres karismatiske live-optrædender har givet dem status som hele Aarhus’ yndlingshusorkester nr. 1! De har gennem årene spillet en lang række forskellige koncerter på alt fra hipster-festivaler og bryggerier til husbåde, sølvbryllupper samt regulære spillesteder i hele landet.

Trubaduren er:

Tobias Stjernholm – Sang, mundharmonika, trompet
Rasmus Bak Christiansen – Guitar
Rune Kragh – Harmonika, Orgel
Jonas Kardyb – Trommer, Percussion
Jeppe Abildgaard – Bas

Links

Trubaduren på Facebook
Instagram
YouTube
SoundCloud
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.