Turnip Greens koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Turnip Greens skal til foråret rundt i landet på en lille turné, hvor de vil præsentere nyt materiale, suppleret med alt det bedste fra bagkataloget. Musikken er som sædvanligt dybt inspireret af roots, blues og rock, og processen med at få musikken indspillet, og ud på cd og vinyl er derfor i fuld gang. Bandet forventer at kunne udsende deres fjerde album til efteråret 2016.

… Læs mere

Bandet består af bassist Henrik Poulsen, som i mange har været ”sideman” hos et utal af amerikanske bluesmusikere, når disse spiller i Danmark. Han er herudover fast medlem af bandet ”Pocket Players” og ikke mindst americana orkestret ”The DeSoto Caucus”. Sune Skuldbøl Vraa, har udover en meget aktiv karriere som trommeslager, også en travl hverdag som producer, komponist, skuespiller. Henrik Bruhn, vokal/guitar, er herhjemme en flittig gæst på landevejene mellem koncerterne: Han har på det seneste spillet med bluessangerinden Rikke Bruhn, samt organist/keyboardspilleren Palle Hjort. Sidst men ikke mindst består bandet af guitarist Peter Skjerning, der er ophavsmand og sangskriver, og måske mest kendt som guitarist hos Thorbjørn Risager & The Black Tornado. Han har under et ophold i New Orleans igennem et år samlet til sig af oplevelser og inspiration, som for bandet i dag er uundværligt i sangskrivningen:

Med Turnip Greens kommer man på en vild musikalsk rejse, der får ”gumbo gryden” i kog. Bandet har godt fat i bluesrødderne, mens de krydrer et lydbillede, hvor alting spirer, gror og bare opstår. Med et stænk af soul og rock´n´roll i musikken, fortæller teksterne finurlige historier om livet, kærligheden og alt det, der ligger lige dér imellem!

Medlemmerne i Turnip Greens har alle en allerede lang karriere bag sig, med talrige koncerter i både ind- og udland. Udover koncerter herhjemme, har de spillet i Norge, Tyskland, Frankrig, Østrig, Schweiz og ikke mindst i USA, hvor det er blevet til to længerevarende turnéer i Austin og New Orleans. Steder og byer, hvis musik ligger bandets stil og hjerte meget nært.

Glæd dig til en aften med endnu et dansk band, der fortjener langt større publikum herhjemme, når nu udlandet for længst har opdaget dem!

Line-up
Henrik Bruhn, vokal/guitar
Peter Skjerning, guitar
Henrik Poulsen, bas
Sune Skuldbøl Vraa, trommer/perc.

Links
Turnip Greens’ hjemmeside
Turnip Greens på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.