Turquoise Sun koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Koncerten er desværre aflyst, da Atlas er lukket, og vi desværre ikke har kunnet finde et alternativt venue til afholdelse af koncerten. Købte billetter refunderes automatisk.

Turquoise Sun har med udgivelsen af deres debutalbum cementeret sig som et af Danmarks mest aktuelle psykedeliske rockbands. Denne aften gæster de Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Turquoise Suns musik er en rejse igennem et psykedelisk og saltvandsvædet univers. Et univers, der væves sammen med elektroniske flader og melodiske hooks. Deres lyd er blevet kaldt ’futuristisk’ og ’overnaturlig’ af kritikere med en blanding af cremet retro-synths, våde vokalharmonier og surf-guitarer.

Turquoise Suns debut-EP (2015) fik stor ros i Debut på P6 BEAT. Og singlen “Tunnel Vision” strøg direkte ind på en førsteplads på Det Elektriske Barometer på P3. Den varme velkomst fortsatte, da skateboardgiganten Thrasher Magazine fra Californien og VICELAND (USA) købte to sange til nationalt broadcast i USA, Canada og Australien.

Flotte anmeldelser

Debutalbummet “Sunesthesia” (2019) modtog flotte anmeldelser i blandt andet JP og GAFFA. Singlerne “Easytree” og “Like Others” opnåede henholdsvis A- og B-rotation på P6BEAT, og sidstnævnte blev den tredjemest spillede på stationen. Pladen er produceret af Anders Boll (Lowly, LISS, Efterklang) og Frederik Linde.

Efter 13 koncerter i Danmark i 2019 sluttede Turquoise Sun året af med to ugers turné i Canada som en del af “Sunesthesia”-turen. I Canada gæstede de live radio og podcasts, spillede koncerter på en showcase festival i Toronto og optrådte live på fjernsyn hos CTV Morning Live i Ottawa for over 1.5 millioner mennesker.

Deres energiske live performances har markeret sig som bemærkelsesværdige af anmeldere i både ind- og udland. Til showcasefestivalen BY:LARM 2020 i Norge blev deres koncert udvalgt som én af årets tre absolut bedste koncerter af GAFFA Norge.

Bandet har gæstet BY:LARM i Oslo, Indie Week i Toronto, SPOT Festival, UHØRT Festival, GrimFest, CPH Psych Fest og fra en Tysklandsturné lød kritikernes ord: ”Turquoise Sun live is pure energy”.

Fotograf: Daniel Nissen Lauritsen.

Links

Turquoise Sun på Facebook
Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.