Ude Af Kontrol koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Der er kun få billetter tilbage til koncerten..!

Arrangeret af 3rd Tsunami Agency.

Med lysest fart har Ude Af Kontrol formået at skabe et solidt fodfæste på den danske musikscene. Nu står trioen klar med deres største danske turné til dato.

… Læs mere

 

Munken, Englando og Balken danner gruppen Ude Af Kontrol og har de seneste år skabt en bølge af hits i deres unikke og vilde Melbourne/Bounce-univers. Med mere end 70 millioner streams alene på Spotify er drengene vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. Ude Af Kontrol leverer ét af de bedste og mest energifyldte sceneshows, der kan opleves i Danmark.

Drengene er, som navnet ligger op til, kendte for at skubbe til grænsen og ikke bange for at skille sig ud. Ude Af Kontrol har et vildt og farverigt univers, hvor de sammen med deres fans har skabt et frirum, hvor man 100% kan være sig selv.

Bandets seneste album ”Bustum” havde release i forsommeren 2016 og var efterfølgende på hitlisten.nu i 20 uger i træk – albummet har netop fået en platincertificering. Uhørt for en udgivelse uden radio airplay. Det samme gælder de efterfølgende single-udgivelser samt EP’en ”Ude Af Kurs” fra 2017, som alle er gået enten guld eller platin.

Ude Af Kontrol har netop afsluttet deres eksklusive forårsturné, der bød på udsolgt Skråen i Aalborg og Turbinen i Randers samt et pakket Train i Aarhus og Posten i Odense. Så det er med stor selvtillid, at bandet kigger mod deres festivalsæson, deres næste singleudgivelser og ikke mindst den kommende efterårsturné.

Links
Ude Af Kontrol på Facebook
SoundCloud
Info om handelsbetingelser m.m.

1 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.

  1. louise puggaard johansen

    elsker deres sange og ville ønske jeg kom til deres koncert og jeg høre ude af kontrol hver dag end til jeg skal sove

    jeg høre jeres sange 24 7 hver dag med fuld skald