Uffe Lorenzen LydSyn koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 26. februar til den 16. september. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato.

Uffe Lorenzen & LydSyn annoncerer dansk forårsturné. Denne aften gæster de VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

Danmarks ukronede syrerock-konge Uffe Lorenzen udgav den forgangne september sin tredje soloplade “Magisk Realisme” til generel begejstring hos publikum og kritikere i kongeriget og hinsides. Efter udgivelsen gav han en stribe pandemi-regulerede solo-koncerter, senest på et udsolgt Bremen Teater i København.

Nu har Lorenzen i mellemtiden samlet sig en god, gammeldags rock-trio under navnet LydSyn. Udover ham selv inkluderer den musikerens gamle venner Palle Demant på bas og Jens Eyde på trommer. Under en nedlukket sommer i det satans år 2020 stod kedsomheden i fuldt flor, og afsavnet for rocken voksede med. De tre stak hovederne sammen og tændte op, og formationen gav efterhånden mening i en sådan grad, at LydSyn nu kan annoncere en forårsturné på ti koncerter i hele landet. Med sig tager de et udpluk af Lorenzens bagkatalog med behændig vægt på det seneste, relativt rockede soloalbum, men også materiale fra ældre skiver i eget navn og ikke mindst gamle Spids Nøgenhat-sange – alt sammen i et energisk, rå-swingende old school rock ‘n’ roll trio-format.

Links

Uffe Lorenzen på Twitter
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.