Uffe Lorenzen koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Uffe Lorenzen er blevet en god ven af Atlas og VoxHall, og har således gentagne gange besøgt stederne med sine forskellige orkestre som

… Læs mere

 Baby Woodrose og Spids Nøgenhat. Nu vender han tilbage med sit første dansksprogede soloprojekt på Atlas den 31. marts.

Uffe Lorenzen – også kendt som både Guf og Lorenzo Woodrose – er primært kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose, men han har imidlertid huseret på den danske rockscene siden slutningen af 80’erne. Gennembrudet kom med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de første bands vandt P3 Prisen og siden spillede Orange Scene to år i træk på Roskilde Festival.
Senere fulgte et endnu større gennembrud med Spids Nøgenhat, der nærmest blev folkeeje med singlen ’Lolland Falster’ og albummet ’Kommer Med Fred’, som indbragte bandet to DMA-priser og to Steppeulve.

Uffe Lorenzen har de seneste år spillet en del solo-koncerter, men nu tager han på sin første større turné ganske alene – kun i selskab med sin 12-strengede akustiske guitar og sin lydmand.

Materialet vil bestå af nye sange fra hans første solo-album ’Galmandsværk’, klassikere fra Spids Nøgenhat-kataloget samt udvalgte covers af personlige favoritter fra 60’erne og 70’erne.

Solo-koncertdebuten under det borgerlige navn Uffe Lorenzen fandt sted på Roskilde Festival i sommers, og Politiken kvitterede med fulde plade og gav den 6-hjertede anmeldelse overskriften ”et magisk syrebad af følelser”.

Beslægtede navne
Spids Nøgenhat
Baby Woodrose
Hyldemor
Furekåben
Alrune Rod

Links
Facebook
Hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.