Uffe Steen Trio + Vestbo Trio koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

1. november: Vi har fanget Michael Vestbo til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

En aften med instrumentalmusik i særklasse! Uffe Steen Trio møder Vestbo Trio til en særlig aften, som med guitaren i centrum præsenterer to trioer fra øverste musikalske hylde.

… Læs mere

 

Koncerten denne aften vil bestå af tre dele: Et sæt med hver trio samt en fælles afslutning på scenen.

Uffe Steen Trio
Uffe Steen har base i Aarhus, hvorfra hans enestående musikalske evner har givet genlyd langt udenfor Danmarks grænser. En højt skattet musiker, som med indfølt guitarspil i international topklasse har begejstret publikum live og på en lang stribe indspilninger.

Som underviser på konservatoriet fik Uffe sat sin unge elev Michael Vestbo igang med at skrive musik, og et venskab blev knyttet. Et venskab, som nu munder ud i denne koncert.

Uffe Steen Trio byder på sprængfarlig bluesjazz serveret med stort overskud i et musikalsk univers, hvor alt kan ske. Trioen arbejder for tiden på et nyt album, der efter planen udkommer i 2017.

Line-up
Uffe Steen (guitar)
Thomas Sejthen (bas)
Jesper Bo Knudsen (trommer)

Vestbo Trio
Vestbo Trio er det “nye” navn, som de senere år har markeret sig med deres karakteristiske bud på instrumentalmusik, som også er for folk, der normalt ikke lytter til denne genre.

Mange vil kende Vestbo Trio fra deres koncerter i Hi-Fi Klubbens butikker samt fra trioens tre udgivelser, der som noget særligt har høstet fine anmeldelser på tværs af hele det musikalske spektrum. Glæd dig til at opleve en spændende trio, som inviterer publikum på tur i et musikalsk landskab, der ikke nødvendigvis kræver det store jazzkørekort.

Vestbo Trios seneste album “While You Were Gone” er resultatet af mødet mellem trioens instrumentale musik og rockproducer Lars Skjærbæk. Albummet blev udvalgt som Staff Pick på Bandcamp, og første oplag af albummet er revet væk.

Line-up
Michael Vestbo (guitar)
Jesper Smalbro (bas)
Eddi Jarl (trommer)

Interview med Michael Vestbo
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Det bliver en unik aften, hvor publikum får fornøjelsen af to velspillende trioer, som giver hver deres bud på instrumental musik. Der bliver desuden en fed fælles afslutning på scenen, hvor vi har planlagt en tretrins-raket med numre, vi glæder os til at fyre af. Det bliver godt!”

Hvad har I med af merch?
“Uffes plader er udsolgt(!), så det bliver Vestbo Trios udgivelser i merch-boden – vores tre udgivelser på både LP og CD. Man kan også få en fanplakat og en krammer, det manglede da bare!”

Hvilket er jeres favoritnummer at fremføre live?
“I Vestbo Trio synes vi, de lidt kantede numre fra den nye plade fungerer rigtig godt live. Vi har tilføjet en looper i vores setup, og den bruger vi til at afvikle nogle udvalgte lydeffekter fra albummet – det løfter det hele en ekstra tand, synes vi. “Mudslide” er et eksempel – den tror jeg, vi runder af med på torsdag.”

Hvad er det bedste ved at være på turné?
“Det er helt klart fornøjelsen ved at spille så intenst sammen i bandet aften efter aften. Musikken udvikler sig meget i løbet af sådan en tour, og det er virkelig fedt at opleve. Når det er sagt, skal man virkelig også elske musik for at være på tour, for logistikken kan være noget af en prøvelse… Man bruger jo kun to timer om dagen på selve showet – resten er alt det andet med at slæbe grej, køre i kassevogn, blive stoppet at det tyske grænsepoliti, fordi man åbenbart ser mistænkelig ud og så videre. Nå ja, og så døde min forstærker på første job, sidst vi var i Holland. Så er man ligesom igang!”

Hvad er det bedste ved at vende hjem fra en veloverstået turné?
“At gense familien.”

Hvad er jeres planer for resten af 2016?
“Vestbo Trio arbejder på nyt materiale i øjeblikket, og det skulle gerne indspilles i 2017. Så det forbereder vi nu. Der brygges også på en ganske særlig forårstour, som vi endnu ikke helt kan løfte sløret for. Så 2017 tegner rigtig godt allerede! Følg gerne med på Facebook og Instagram – og så håber vi ellers, at vi ses på torsdag!”

Foto: Martin Dam Kristensen

Links
Uffe Steen Trios hjemmeside
Vestbo Trios hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.