Uhørt koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Bemærk at man som følge af de gældende retningslinjer foruden billet skal fremvise gyldigt coronapas for at få adgang til koncerten.

Kom med til nyt og unikt koncert-koncept!

… Læs mere

 

UHØRT Festival går sammen med fire fantastiske spillesteder – Studenterhuset i Aalborg, VoxHall i Aarhus, Posten i Odense og Amager Bio i København – om en helt unik koncertaften, hvor i alt 20 af landets nyeste navne præsenteres på de fire spillesteder – på SAMME aften!

Alle 20 navne spillede på sidste års UHØRT Festival, der blev afholdt i sommer som landets eneste udendørs musikfestival over flere dage i 2020. Efter et år med nedlukning er de nu igen klar til at give koncert for et musikinteresseret publikum.

Lineup

Føl som
HUNNID22
Natlyst
Pil
mp.oxford

/ føl som /

Når kærlighed føles iskold, og had euforiserende, som en boblende vulkan – ‘føl som’ udforsker alle afkroge af det følelsesmæssige spektrum. Med melodiske, ærlig tekster og drømmeagtige, hårdslående beats, vender duoen om på ordet ‘følsom’s definition, og tager dig med på en rutchebanetur gennem ungdommens op- og nedture.

føl som er vindere af DR’s Karrierekanonen 2020.

Lyt med hér.

/ HUNNID22 /

HUNNID22 er et århusiansk hiphop-kollektiv der oprindeligt kommer fra Aarhus V. Kollektivet består af 5 talentfulde kunstnere, der hver især skaber diversitet i gruppen med genrer fra Boom bap, Soul/RnB Hiphop og Trap. Gruppens medlemmer tilføjer hver deres unikke lyd til sangene. Gruppen består af Gunshot Sammy, Teejay333, U.N.G, Dark Dave og HomeBoySoul, der sammen med Tommybounx, som producer, udforsker nye genrer og twister de gamle genrer med nyere og friske lyde.

Lyt med hér.

/ Natlyst /

Natlyst er forførende og hævngerrigt. Bandets syv medlemmer danner sammen rammerne for et menneskeligt mørke og natlige eksperimenter, som både kan udfolde sig i omfavnelse og slagsmål. Musikken fødes i forsanger/sangskriver Amanda Drews ærlighed og vokser i mødet mellem symfonisk storladenhed og elektronisk fremdrift. I ønsket om at sætte mørket frem i lyset tager det aarhusianske band det skrøbelige og gør det stærkt i fortællinger om seksualitet, depression og angst. Natlyst er en nysgerrig organisme og går ikke på kompromis.

Lyt med hér.

/ Pil /

Pil skriver dansksprogede sange om de skæve følelser i et opløftende og legende popunivers. Ensomhed og ulykkelig kærlighed beskrives så præcist som muligt, så lytteren kan mærke, at der er noget på spil og samtidigt kan nikke genkendende til de udpenslede, pinlige scenarier. Som når Pil står på et levende dansegulv, omringet af mennesker, og aldrig har følt sig mere ensom i hele sit liv.

Lyt med hér.

/ mp.oxford /

mp.oxford byder på atmosfærisk, detaljerig og eftertænksom R&B, der er helt hans eget. Sangene og musikken er både udforskende, personlige og hamrende ambitiøse. Han debuterede i 2020 med singlerne ’riptide’ og ’like nothing’s wrong’, og mp.oxford har meget mere musik på vej.

Lyt med hér.

Støttet af Tuborgfondet.

Links

UHØRTS hjemmeside
Facebook
Instagram

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.