Uncle Acid & The Deadbeats koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Engelske Uncle Acid & The Deadbeats spiller psykedelisk proto-metal med betydelige doser doom.

… Læs mere

 

Uncle Acid & The Deadbeats blev dannet i Cambridge i 2009 af sanger og guitarist Kevin R. Starrs, der den dag i dag endnu er gruppens helt store kreative omdrejningspunkt. Bandet albumdebuterede med “Volume 1” i 2010, men det var med “Blood Lust” (2011), at det store gennembrud kom. Pladen blev rost til skyerne vidt og bredt, og det samme var tilfældet med treeren “Mind Control” (2013), der tilføjede diverse poppede elementer til det ellers tunge udtryk.

I 2015 fulgte “The Night Creeper”, der med sin lofi-metal-lyd udvidede fanbasen yderligere. Bandets femte og hidtil seneste album, “Wasteland” (2018), var et politisk ladet og dystopisk værk med masser af massive guitarer. Over årene har der været en del udskiftninger i bandets besætning – således er Starr det eneste medlem, der har været med hele vejen. Her i 2019 flankeres han af guitarist Vaughn Stokes, bassist Justin Smith og trommeslager Jon Rice, der kom med i henholdsvis 2015, 2018 og 2017.

Beslægtede navne
Electric Wizard
Sleep
Dead Meadow
Graveyard
Witchcraft
Acid King

Anmeldercitat
“Wasteland is another example of Uncle Acid’s genius, and more evidence that they are the best metal band (apart from Black Sabbath) of the early ’70s.” (AllMusic, 2018 – læs hele anmeldelsen)

Links
Uncle Acid & The Deadbeats’ hjemmeside
Facebook
Instagram
YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.