Undertekst koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Undertekst er et dansksproget drengeband med Aarhus som hjemby. De stræber efter lyden af ungdommen, natten og den upolerede kærlighed set igennem fire drenges øjne. De blot 18-årige drenge fra Underteksts fornemmeste opgave er at røre folk med fængende melodier og sarte tekster. Undertekst spillede på Smukfest i sommer og var også support band på Go Go Berlins Danmarksturne i efteråret. Denne aften gæster de VoxHall i Aarhus.

Derudover var deres sang “Skal vi tage månen” den 10. mest spillede sang på P6 Beat i 2019, og netop nu ligger deres nyeste single “Hun kender alle fra Aarhus” i rotation på P3.

Gaffa synes også, at Undertekst er et navn man skal holde øje med og skriver dette om deres univers:

“Kan du huske følelsen, du havde som teenager, når du var på vej i byen fredag aften på årets første sommerdag? Den bytur, hvor jakken efterlades hjemme, fordi varmen fra solens stråler stadig hænger i luften. Hvor natten aldrig bliver helt sort og derfor aldrig får ende. Hvor alt kan ske, og du lever. Lige her, lige nu. Den følelse er Undertekst…”

Bandet om koncerten på VoxHall

“Vi hedder Undertekst og glæder os til at spille for jer på VoxHall. Denne koncert er meget speciel for os, da det er vores første headliner koncert i hjembyen Aarhus. Det betyder, at vi vil gøre ALT for at give jer et energisk show med både nye, gamle og helt uudgivne numre.

Til koncerten håber vi på sammen med jer at skabe et fællesrum med plads til både sårbarhed og høj intensitet. Vi har drømt og snakket om denne aften og kan derfor ikke vente til at se og give jer en aften, som ikke går i glemmebogen!

Vi seees – Arthur, Bertil, Tobias og Marius / Undertekst”

Links

Undertekst på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.