Rigmor koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

24. november: Vi har modtaget følgende melding fra SPOT Festival: “URO er desværre blevet nødt til at melde afbud til koncerten i morgen, og vi refunderer derfor alle billetter, der er købt til koncerten. Vi afvikler stadig koncerten med Rigmor og arbejder på et navn mere – og som billetholder kan du skrive til Asbjørn Lyhne på al@spotfestival.dk, hvis du nu alligevel gerne vil til koncerten – gratis! Af hensyn til at kunne lave en effektiv smitteopsporing skal du have skrevet til den nævnte mailadresse inden i morgen – onsdag – kl. 15:00. Emnefelt: Koncert på Atlas”

SPOT Nights serverer en række portionsanrettede dobbeltkoncerter fra landets vækstlag og øverste hylde på et nærværende venue – lidt udover det sædvanlige.

… Læs mere

 

Koncerterne består af udvalgte acts fra forårets SPOT-program 2020, og du vil som publikum komme med ind i maskinrummet, når koncerterne bliver optaget live on tape til SPOTs og MXDs kontakter i ind- og udland.

De i alt 40 billetter sælges efter først til mølle-princippet!

Arrangementet afvikles i et samarbejde mellem SPOT Festival, MXD, Fonden VoxHall og Gaffa og er støttet af Tuborgfondet.

Links

Rigmor på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.