• Velvet Volume koncert VoxHall Aarhus
  • The Bowdashes koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

9. november: Vi har fanget Velvet Volume til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Ovenpå en vellykket koncert på dette års Spot Festival offentliggør Velvet Volume deres efterårstour 2017, der blandt andet bringer dem tilbage til VoxHall.

… Læs mere

 

Gaffa tildelte bandet fem ud af seks stjerner for koncerten og skrev blandt andet følgende: “De spiller fremragende, sammen og hver for sig, og samtidig har de hele to stilsikre frontfigurer: Bassist Naomi Lachmi med den melodiske og sødmefulde popstemme og guitarist Noa Lachmis mere aggressive og punkede vokal. De to synger duetter i adskillige sange, og deres vokaler fungerer fortrinligt både sammen og som kontraster til hinanden.”

Den 19. maj udgiver bandet førstesinglen “Leap Into Heaven” fra deres kommende debutalbum, der udgives til efteråret.

Velvet Volume har tidligere udgivet to dobbeltsingler – blandt andet sangene “I Think I Need You” og “Honey” – som bandet har optrådt med til P6 Beat Rocker Koncerthuset i 2015, hvor bandet modtog stående ovationer fra et fyldt Koncerthuset.

Anmelderne har flere gange været begejstrede for bandets livekoncerter. “Stor aften med dansk band, der kan gå hele vejen”, ”Hjemmebanesejr”, “Lokale heltinder gjorde det umulige”, “Uden tvivl årets koncert”, “De spillede den bedste koncert i år. Punktum,” er blot nogle af de udtalelser, pressen har efterladt sig i kølvandet på koncerter med Velvet Volume.

Interview med Velvet Volume
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Publikum kan forvente det største og bedste sæt, vi nogensinde har lavet – forhåbentlig vil det gøre det til en koncert, som publikum vil huske som en vild oplevelse; og forhåbentlig går folk derfra med en følelse af virkelig at have set “essensen” af Velvet Volume, hehe. Vi synes, det er for vildt, at vi kan få lov til at dele vores egne følelser og personlige oplevelser og den slags gennem musik med et fantastisk publikum! Vi har glædet os rigtig meget til at komme ud og spille vores gamle og nye sange eksempelvis fra vores debutalbum “Look Look Look!” – og at give folk et show fyldt med energi og kærlighed.”

Hvad er jeres forhold til aftenens supportband, The Bowdashes?
“De er virkelige søde og hyggelige at have med på tour. Og så laver den den vildeste musik! Vi havde dem med som support til vores show i Pumpehuset i København sidste år og blev så glade for dem. De er virkelig seje!”

Hvad har I med af merch?
“Vi har selvfølgelig vores debutalbum med på CD og vinyl. Og så har vi en ny og lækker tøjkollektion med i forbindelse med vores plade release, haha.”

Hvilket er jeres favoritnummer at fremføre live?
“Lige for tiden har vi vildt meget optur over at spille “Fire”, da det virkelig er et ufordrende nummer rent musikalsk, men også følelsesmæssigt, da det har en vild frustration og energi indbygget i teksten! Så det er virkelig fedt at spille!”

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
“Det er gået rigtig godt indtil videre. Folk rundt omkring i landet har taget rigtig godt imod os, og vi har virkeligt nydt at komme rundt og spille både for nye og gamle publikummer. Det er sjovt at se, hvor forskellige publikummerne er, og hvordan de reagerer – det gør, at vi får en ny oplevelse hver gang. Og så er det jo selvfølgelig fantastisk at være ude at spille igen!”

Hvordan vil i beskrive hinanden?
“Naomi er sød, flot, god til at spille bas, og så er hun den romantiske type!
Nataja er street, sjov og mega-klog, og så er hun den jordnære samt diplomatiske og rationelle type.
Noa er den ærlige, emotionelle, ambitiøse og kreative type.”

Hvilket livenavn (band og/eller solokunstner) er jeres yndlings – og hvorfor?
“Rolling Stones: Gamle, søde og verdens bedste rockband. (Roskilde 2014, og Parken 2017)
Refused: Det er bare for vildt, mega-optur! (Northside 2016)
Lenny Kravtiz: Han er alt for os. (Smukfest 2015, Hamborg 2011 m.fl.)
Haim: Vores forbilleder.”

Hvordan vil I beskrive jeres debutalbum?
“Vores debutalbum giver et perfekt indtryk af, hvem Velvet Volume er i dag. Vi har fokuseret på at formidle vores live-energi og gøre musikken så ærlig og simpel som muligt – simpelthen fordi det virker enormt kraftfuldt og er med til at bibeholde det umiddelbare og intuitive i musikken, som vi elsker. Hvert instrument og alle de forskellige elementer i sangene har hver deres kraft og individuelle rolle, som får dem til at stå klart og tydeligt i lydbilledet. Less is more. Albummets sange er en slags forløsning for al den kaos, kærlighed og vrede samt de frustrationer, vi oplever, og de omhandler generelle temaer om rastløshed og coming of age! Alle disse følelser har vi så fået ned på 12 sange.”

Hvad er jeres planer for vinteren og foråret?
“Spille, blive bedre musikere, skrive sange og overtage verden. Allerede til januar spiller vi i Holland til en stor branchefestival, der hedder Eurosonic, og så er vi lige blevet offentliggjort til P6 Beat Rocker Koncerthuset den 13. januar. Det bliver for vildt! Og så glæder vi os bare til at spille mere i udlandet – Nataja er jo færdig med gymnasiet til sommer, så derefter skal vi bare ud og opleve verden! Det glæder vi os virkelig meget til!”

The Bowdashes
Kvindelig urkraft og støvet ørken punk akkompagneret af lyden af insisterende trommer, dyb drone bas og hæse western guitarer – The Bowdashes er om nogen undergrundens nye gudinder. Den fremadstormende duo bestående af Linn Holm (vokal, guitar) og Nana Nørgaard (vokal, keys, autoharpe), der live har trommeslager Tim Hede med, har trods projektets unge alder allerede opnået prominent anerkendelse fra bl.a. 90’erne ikonerne Garbage, som de var support for ved deres koncerter i Danmark i efteråret 2016.

Links
Velvet Volume på Facebook
Velvet Volume på Instagram
The Bowdashes på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.