• Velvet Volume koncert VoxHall Aarhus
  • The Enormous Sea koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

26. september: Vi har fanget Velvet Volume til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Med blot fire singler udgivet udsolgte Velvet Volume i marts deres koncert på Pumpehuset i København. I april udgav de sammen med DR Output et cover af Britney Spears’ “…Baby One More Time” og er tilføjet både NorthSide, Smukfest, Jelling, Trailerpark og mange andre festival-lineups i løbet af sommeren.

… Læs mere

 

Nu offentliggør bandet to eksklusive efterårskoncerter, hvoraf den ene finder sted her på VoxHall, og den anden i Pumpehuset i København.

“Vi glæder os helt vildt til at komme tilbage til Pumpehuset til efteråret. Det var en vanvittig oplevelse at spille for et udsolgt Pumpehuset – hele rummet var bare fyldt med kærlighed. Det var sindssygt. Og vi glæder os lige så meget til at spille på VoxHall – det er jo vores hjemmebane, og vi håber, at rigtig mange har lyst til at komme til begge koncerter.”

Gaffas anmelder var på pletten i Pumpehuset og var meget begejstret. Han gav trioen fem ud af seks stjerner og skrev blandt andet:

“…Alligevel var det de mange svinkeærinder og turene ned i tempo, der imponerede, for det mestrede de også. Ligesom de kendte hit fra singlerne fik hele salen til at synge med.” (Læs hele anmeldelsen)

Med roste liveoptrædener til Kronprinsparrets Priser, Gaffa Prisen 2015 og P6Beat Rocker Koncerthuset har Velvet Volume taget publikum og musikbranchen med storm.

Interview med Velvet Volume
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Man kan forvente en sindssyg, epic, mega-fantastisk koncert. Vi spiller et meget gennemspillet og gennemarbejdet sæt, og vi har virkelig nusset med de mindste detaljer og lavet en masse nyt. Det bliver en giga og ærlig energiudladning. Vi har også fået det fantastiske band The Enormous Sea til at spille support for os, og de sørger for, at koncerten bliver endnu federe.”

Hvad har I med af merch?
“Vi har selvfølgelig t-shirts med, hvis der er nogen derude, der kunne tænke sig en mega-fabulous t-shirt med vores logo på – vi har en i sort og en i hvid. Men vi arbejder på at få lavet noget nyt merch klar til koncerten.”

Hvilket er jeres favoritnummer at fremføre live?
“Det er altid mega-fedt at spille nogle af de sange, vi har udgivet – især “I Think I Need You” – da vi oplever, at folk synger med på dem. Det er simpelthen så underligt, og det er svært at vænne sig til tanken om, at folk synger éns egen sang. Men de nye sange er også altid fede at spille – vi glæder os altid til publikums reaktion.”

Hvad er det bedste ved at være på turné?
“Det er helt klart, at vi er sammen med vores familie og bedste venner og laver noget af det, vi synes er allersjovest – fredagsfølelsen igen og igen. Selvfølgelig er det virkelig hårdt, og det kan godt gå hen og blive nogle enormt lange nætter, hvis vi skal køre langt, men vi elsker det så meget og ser det på ingen måde som et arbejde – det er vores passion. Vi er bare så glade for og stolte over, at vi kan få lov til at dele vores musik med så mange mennesker og endda i live-format. Det er endnu vildere og endnu mere intenst. Tusind tak for det.”

Hvad er det bedste ved at vende hjem fra en veloverstået turné?
“Det er altid underligt, fordi vi går hen og bliver lidt triste, fordi det, vi havde set frem til i så lang tid, er overstået – og det går så hurtigt. Men ja, det bedste må nok være alle de fantastiske minder – alle de fantastiske oplevelser og erfaringen. De nye mennesker, vi har mødt – og de nye mennesker, vi har rørt. Men selvfølgelig også dem, der i forvejen var bekendte med vores musik.”

Hvad er jeres planer for resten af 2016?
“Vi har få eksklusive shows her til sidst, som vi har meget fokus på. Og så begynder vi lige så stille på album-processen.”

Om The Enormous Sea
The Enormous Sea bevæger sig i grænselandet mellem kitchet 60’er-rock og post-punk, hvor der både er plads til insisterende energiudladninger og eftertænksom dybde. Med et støjende og tempofyldt udtryk repræsenterer bandet en stærk, ungdommelig iver og fandenivoldskhed. The Enormous Sea har udgivet EP’en “Different Directions” samt den nytilkommende 7’er “Restless Blooming.”

Links
Velvet Volume på Facebook
Velvet Volume på YouTube
The Enormous Sea på SoundCloud
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.