Om koncerten

Der er lagt op til en stor fælles fest, når konceptet Vikings On Tour på én aften samler folk fra så vidt forskellige miljøer som rollespil, goth/metal, folkemusik, vikinge- og middelaldermiljø.

… Læs mere

 

Vikings On Tour har samlet fire vidt forskellige grupper, som fra hver sin indgangsvinkel giver deres bud på en moderne fortolkning af musik i vikingernes fodspor. Grupperne arbejder alle med vores urnordiske rødder, men der er dog på ingen måde tale om museumsmusik: det er meningen at aftenen kommer til at bestå af fire forskellige fester.

Asynje varmer op med en sofistikeret fortolkning af urnordisk folkemusik med elektroniske klange og beats og en scene fyldt med autentiske etniske gamle vikingeinstrumenter.

Krauka kommer med deres karismatiske forsanger islænding Gudjon Rudolf, som med sin imponerende kæmpe stemme/røst synger islandske sagaer ud med en autencitet så fjeldene skælver. På et sprog der er så urnordisk som det bliver.

Huldre leverer en energiladet afslutning på aftenen med pompøs folk-metal.

De tre grupper bindes sammen med indslag akustisk middelalder dansemusik ved gruppen Virelai, som i sceneskiftene sørger for en akustisk fest i øjenhøjde hvor publikum inddrages i gamle nordiske ballader og kædedanse.

Aftenen sluttes af med et lille sæt, hvor alle går på scenen sammen i et stort nordisk all-stars viking orkester i et brag af en fest. Lad mjødhornene skumme…

Links
Kraukas hjemmeside
Huldres hjemmeside
Virelais hjemmeside
Asynjes hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

2 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.

 1. Aksel Sørensen

  Fire Fantastiske grupper

  Gå ikke glip af denne koncertaften!!!!!!!!

 2. Tommy Trans

  mon de har mjød ??

  Mon de har Mjød på Atlas denne dag ??
  ellers vil det ikke blive lige så fantastisk som musikken lægger op til, for dette er klart de 4 bedste vikinge/middelalder og folk/metal inspirerede bands her hjemme, smuk musik, hård musik blandet sammen, fyldt med de smukkeste kvindestemmer der minder om søens sirener… det kan kun blive en fantastisk aften …