Vink Pop Up koncert Frontløberne Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Arrangementet finder sted hos Frontløberne, Jægergårdsgade 154 C, 1. tv.

VINKaarhus er enormt glade for at kunne invitere indenfor til næste del af vores kulturprojekt VINK POP UP. Et projekt, der støttes af Atlas & VoxHall.

… Læs mere

 

VINK POP UP er et tværkunstnerisk projekt, hvor kulturmagasinet VINKaarhus præsenterer lokal undergrundskultur i et liveformat – og hvor der gives plads til kunstnerisk udfoldelse og udvikling på tværs. Første omgang VINK POP UP fandt sted den 8. december, hvor vi kunne præsentere den aarhusianske indiepop-kunstner Lihme samt den herboende franske videokunstner Elliot Becheau. Og nu er vi klar med endnu en omgang hos Frontløberne den 15. februar.

Her kan du opleve det lovende band Tundra anført af Sophie Trolle, som præsenteres i samarbejde med Atlas & VoxHall. Det er eksperimenterende pop med psykedeliske elementer og en lyd, der sender tankerne hen imod en melodisk syrerock med smukke afstikkere ud i jazz-lignende solo-sekvenser. Tundra er garant for en lyd med meget højt til loftet.

Denne aften kan du også opleve eksperimenterende fotokunst af Troels Heiredal (f. 1984), som præsenteres i samarbejde med det lokale Galleri Grundstof. I serien Untitled Experiments Layering Space Through Cutouts (2017) eksperimenterer Troels Heiredal med, hvordan forskellige geometriske elementer danner nye farver og rum, når de sættes sammen. Det er altså en undersøgelse af, hvordan man med kameraet og det fotografiske materiale kan udfordre, udforske og skabe nye stemninger, rum og udtryk.

VINKaarhus ser frem til endnu engang at åbne dørene for omverdenen. Så kom og tag alle dine venner med. Det er fredag den 15. februar 2019. Det er kl. 20. Det er gratis. Og det bliver FEDT!

Links
VINKaarhus’ hjemmeside
Arrangementets Facebook-event

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.