• Virgin Suicide koncert Atlas Aarhus
  • Eirene koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Virgin Suicide er et af de mest interessante nye indiepop-bands på den københavnske scene.

… Læs mere

 

Da de udgav deres selvbetitlede album i slutningen af maj 2015, var det kulminationen på over to års hårdt arbejde og en debut-skive, der har rejst mellem USA og Danmark flere gange, end det kan tælles på to hænder.

De unge københavnere trækker på 1980’ernes indie-æstetik og virkemidler, men i et kærkomment opdateret udtryk. Med anderkendende nik til blandt andet Johnny Marrs sans for guitar-teamer og The Jesus & Mary Chains’ flair for melodi står Danmark nu med et über-kompetent og internationalt minded band. Med hjælp fra deres faste samarbejdspartner Lars Vognstrup og et kyndigt mix af Sune Rose Wagner er ”Virgin Suicide” blevet et helstøbt album.

Eirene
Siden deres sidste udgivelse i 2014 har Eirene skiftet hele deres setup ud med nye værktøjer for at skabe den lyd, de har tilegnet sig. Grundet en træthed af den traditionelle sangskrivning samt en større fascination af beat og synth, transformerede bandet sig fra et indierockband til et alternativt popband. Væk er forvrængede guitarer, og det tomrum, som de efterlod, er i stedet fyldt ud med stramme beats og ambiente samples. Tilbage står Eirene med skarpskårne, iørefaldende og modige popsange med punch, kant og eftertænksomhed. De nye toner sender associationer til soul, nordisk udlængsel og storladen pop anno 2016, og allerede i løbet af foråret smider bandet deres første single. Næste EP er resultatet af næsten to år i studiet og udkommer senere i 2016. Den bliver blandt andet lavet i samarbejde med producer Frederik Carstens (Thøger Dixgaard, Anya, Hukaos. m.fl.).

Links
Virgin Suicide på Facebook
Virgin Suicide på YouTube
Eirene på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.