Om koncerten

Den dansk-svenske kvartet Vola udgav i 2021 deres tredje album Witness, der endnu en gang sender lytteren ind i et eklektisk metal-univers af uimodståelige melodier og et overflødighedshorn af hooklines.

… Læs mere

 

Bandet er blev rost til skyerne for deres kompromisløse tilgang til sangskrivningen, der indeholder lige dele af kaos og harmoni. På førstesinglen “Straight Lines” skaber Vola fængende harmonier, indsmigrende melodilinjer og mastodontiske guitarriffs.

’Witness’ er allerede blevet hørt millioner af gange af fans i hele verden, er blevet hyldet til skyerne af anmeldere verden over, og i Danmark kvitterede Gaffa med fem stjerner og skrev: “Albummets tungeste passager er udstyret med drabelige riffklodser, der ikke kræver megen nærkontakt for at slå dig til blods, mens de mest inciterende og blide momenter kan sende dig øjeblikkeligt i drømmeland.”

Bandet er eminent til at sammenblande et væld af genrer i deres stemningsmættede lyd- universer. Med kølig teknisk overlegenhed føjer de electronica, progressiv rock og pop til det tonstunge fundament af math-metal.
Vola’s musikalske eksperimenter har givet dem opmærksomhed langt ud over landets grænser, og 2022 vil bringe det danske band på tour i hele verden inden bandet vender hjem og giver 5 danske koncerter i december 2022.

Links

vola hjemmeside
vola facebook
vola instagram
h.e.r.o FaceBook
h.e.r.o. Instagram
Info om handelsbetingelser

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.