Wacken Metal Battle koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Wacken Metal Battle er en unik mulighed for bands til at bryde op fra undergrunden og gøre opmærksom på sig selv i en opsætning, hvor der er rutinerede kræfter bag. 10 danske bands spiller to shows i battlens fem indledende runder, hvor fire vil gå videre til finalen. Vinderen af Wacken Metal Battle Danmark 2019 vil spille i battlens internationale finale på Wacken Open Air 2019.

… Læs mere

I denne sidste indledende runde af Wacken Metal Battle glæder vi os til at præsentere:

Everything is Terrible (København)
Skæve, tunge grooves og stærke melodier, som tilføjer atmosfære til en lyd, der i stor grad benytter sig af skiftende dynamik. Everything Is Terrible spiller moderne, progressivt metal med en organisk lyd.
Demolizer (København)
Hæsblæsende vokal, skrigende og hurtige guitarer, rungende bas og tordnende trommer… Du har sikkert allerede gættet det; Demolizer spiller flænsende thrash med ét eneste formål – at fortsætte bølgen, som bl.a. Slayer, Anthrax og Nuclear Assault begyndte.

The Darkest Moment (Fredericia)
Moderne alternativ metal. The Darkest Moment er for alle med hang til nyere hårdtslående oplevelser som Bring Me the Horizon og Linkin Park. Bandet blander og kombinere på glimrende facon et udtryk, hvor både hårdtslående metal og store melodier går hånd i hånd. Gør dig klar til at synge med på hvert et omkvæd!

Death to Seattle (Aarhus)
Seattle var byen, hvor ikoniske navne som Nirvana, Pearl Jam og Alice in Chains for første gang sparkede liv i grunge-rocken. Nu er danske Death to Seattle klar til at videreføre stilen med deres hårdtslående rock.

Mens dommerne finder aftenens vindere, vil Wacken Metal Battle Danmark 2016-vinderne Sunless Dawn sørge for larm til øregangene med deres kaptiverende progressiv metal.

Links
W:O:A Metal Battle på Facebook
W:O:A’s hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.