• W.A.S.P. koncert VoxHall Aarhus
 • Impalers koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

4. oktober: Koncerten er af logistiske årsager rykket en time frem, således at dørene åbner klokken 18, og musikken spiller fra klokken 19.

Amerikanske W.A.S.P. spiller klassisk heavy metal og er ikke mindst kendte for deres glæde ved glam- og shockrock.

… Læs mere

 

Om W.A.S.P.
W.A.S.P. blev dannet i Los Angeles i 1982 af blandt andre sangeren og guitaristen Blackie Lawless, der her i 2017 er eneste tilbageværende, originale medlem. Bandets popularitet toppede i 80’erne, men det har ikke afholdt gruppen fra at blive ved med at indspille plader og tage på turnéer, hvilket nu om dage har sikret Lawless og kompagni en status af at høre til de længstlevende vestamerikanske heavy metal-bands. Bandet blev hurtigt kendte for deres meget eksplicitte tekster og ekspressive udtryk på scenen og blev således kædet sammen med diverse glam- og shockrock-bølger. Gruppen har udgivet 15 studiealbum og har samlet set solgt 12 millioner eksemplarer af disse – bandet debuterede med en selvbetitlet sag i 1984 og brød seks års albumpause, da de i 2015 udgav deres seneste værk, “Golgotha”. W.A.S.P. har over årene kreeret adskillige hits, men allerstørst er nok nummeret “I Wanna Be Somebody”, der ad VH1 er blevet kåret til alle tiders 84. bedste hard rock-nummer.

Beslægtede navne
Ozzy Osbourne
Judas Priest
Mötley Crüe
Dio
Twisted Sister
Skid Row
Accept
Quiet Riot
Cinderella

Impalers
Anthrax, Artillery, Mercenary, Machine Head, Pretty Maids, Toxic Holocaust. Dette er blot nogle af de bands, den danske thrash kvartet Impalers har spillet med over de sidste par år, samt en plads på et væld af diverse festivaler, inklusiv Copenhell, Metal Magic, Royal Metal Fest, Taunus Open Air, Southern Discomfort, heriblandt også som hovednavn på flere mindre festivaler. Igennem vildskab og aggression driver Impalers deres live energi lige ind i kraniet på lytteren. Ved at tage brutaliteten fra bands som Kreator og Sodom og blande det med melodierne fra Bay Area er bandet i stand til at skabe en absolut kompromiløs hammer af sonisk ødelæggelse. De rammer scenen hårdt og hurtigt, og igennem deres lyriske budskaber om anti-krig og anti-teisme forsøger de at oplyse en vej til en bedre verden. Menneskeheden må stå sammen om at blive verdens velgører – ikke dens ødelæggere.

Links
W.A.S.P.’s hjemmeside
W.A.S.P. på Twitter
W.A.S.P. på Facebook
Impalers på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

3 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.

 1. Jesper

  Wasp

  Jeg så dem i Pumpehuset tilbage i 90’erne og det var for vildt!!!
  Overvejer alvorligt at tage min søn under armen og tage afsted igen

 2. Jákup pauli gaard olsen

  We are sexual perverts

  Blackie lawless, den mest undervurderede heavyrock sanger nogensinde, og wasp det band der bare lyder perfekt live hver gang. som en long life die hard fan, er jeg nød til at tage afsted og opleve nostalgien endnu engang, come along motherfuckers, der bliver leveret🤘🏿🤘🏿🤘🏿🤘🏿

 3. Jens

  Impalers er hovednavnet

  Efter at have oplevet Impalers nogle gange, kan jeg varmt anbefale dem. De er for mig at se hovednavnet i aften. Thrash, præcist som det skal være. Eneste minus ved dem er, at de kan komme i tanke om at spille et Iron Maiden nummer – et band hvor udløbsrillen er det væsentligste. Impalers – smæk på i Gylling i lørdags, fuld hammer hver gang

Vis flere anbefalinger