When Saints Go Machine

Om koncerten

Koncerten er udsat fra d. 25. februar 22. De allerede købte billetter, kan anvendes på den nye koncertdato. Bandet udtaler selv: 

“Som de fleste har erfaret indenfor de 2 år, er Corona udfordrende at planlægge ud fra. Vi har i løbet af den sidste periodes lockdown, fordybet os i ny musik som vi glæder os meget til at dele med jer. Det har dog på samme tid betydet, at vi lige inden samfundet åbnede op igen, tog en beslutning om at flytte vores koncerter til efteråret.” 

Til alle jer der har købt billet, tusind tak, vi håber meget at I vil beholde dem til efteråret.

Vi beklager ulejligheden

Efter udgivelsen af bandets seneste album, “Emotional” og forhåbentligt nye sange er When Saints Go Machine klar til en række nye koncerter. Denne aften gælder det VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

Bandet siger: “Vi havde en fantastisk tour under corona med restriktioner, men nu glæder vi os rigtig meget til, at vi igen kan spille koncerter for stående publikum på forårstouren. Vi arbejder pt. på højtryk med nyt materiale og glæder os til at præsentere det for jer næste år.”

Bandet har siden 2007 udgivet deres forunderlige sange, der er en multifacetteret smeltedigel af techno, electronica, pop og klubmusik. Slutresultatet nærmer sig en stilsikker blanding af moderne kunst, europæisk klubkultur og en eklektisk vekselvirkning mellem det komponerede og producerede.

Med Nikolaj Vonsilds karakteristiske falset-vokal helt fremme i lydbilledet og med et særegent nærvær, sørger bandet for en eftertænksom dansefest i deres tempofyldte lyd-laboratorie.

Links

When Saints Go Machines hjemmeside
Facebook
Instagram
Twitter
YouTube
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.