When Saints Go Machine koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

When Saints Go Machine er kendt for deres ekstraordinære og intense liveshows.

… Læs mere

 

When Saints Go Machine
When Saints Go Machine fik deres store kommercielle gennembrud med deres 2011 album “Konkylie”, som af Soundvenue blev kåret som “Årets album” samme år. “Konkylie” blev, udover i Norden, også udgivet uden for de nordiske grænser hos det toneangivende 90’er label !K7.

Bandet har siden deres debutalbum “Ten Makes A Face” vundet et væld af priser, heriblandt P3 Guld prisen, P3 Guld talentet samt to DMA awards for “Årets Gruppe” og “Årets Danske producer”. I 2013 landede When Saints Go Machines tredje anmelderroste album “Infinity Pool”, der blandt andet er gæstet af den amerikanske rapper Killer Mike. “Infinity Pool” er et album, som tager udgangspunkt i byens kaos og støj og er i mere eksperimenterende rammer end de to forgængere.

Astronaut
Som bandnavnet antyder, er der højt til loftet i Astronauts musik, der da også er inspireret af de helt store som Beatles, Bowie, Pink Floyd og Arcade Fire.

Astronaut fik efter deres koncert på dette års Spot Festival en 5 stjernet anmeldelse i Gaffa, og kom efterfølgende med i deres årlige top 10 over de bedste koncerter på festivalen.

Gaffa skrev bl.a.: “ Musikken havde på mange måder en retro-lyd – der var henvisninger til musik fra 70´erne, 80´erne og 90´erne, og flere af bandets dansable og synthesizerbaserede numre kunne nemt vække associationer til David Bowies Berlin-trilogi, mens det andre steder kunne minde om Kashmir… der var plads til det meget drømmende, det meget følsomme, det skæve og det festlige…Astronauts positive scene-energi samt det, at Martin Zeppelin var meget karismatisk som frontfigur, var en stor del af oplevelsen”

Astronaut udspringer fra Musikkonservatoriet i Århus og udover forsanger Martin Zeppelin består bandet af Toby Sachse (keyboards), Jonas Ege (trommer), Rio Bravo (guitar) og Anders Rothmann (bas).

Links
When Saints Go Machines hjemmeside
Astronauts på Facebook

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.