William DuVall koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Koncerten kan grundet coronavirus ikke gennemføres denne dato. Vi arbejder på forhåbentlig at finde en ny dato og melder ud hér, på de sociale medier og via mail til billetkøbere, når der er endelig afklaring om sagen. Opdatering 28. maj: Det er desværre ikke lykkedes at finde en ny dato til koncerten, som derfor aflyses. Købte billetter refunderes automatisk. Vi beklager ulejligheden.

Amerikanske William DuVall, der synger og spiller rytmeguitar i rockbandet Alice In Chains, gæster Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

William DuVall blev en del af Alice In Chains i 2006, hvor han erstattede bandets oprindelige sanger Layne Staley, der døde i 2002. Siden har han delt rollen som sanger med sangeren og guitaristen Jerry Cantrell. Han har indtil videre medvirket på tre Alice In Chains-plader – “Black Gives Way To Blue” (2009), “The Devil Put Dinosaurs Here” (2013) og “Rainier Fog” (2018). DuVall var i 1999 med til at danne hardrock-bandet Comes With The Fall, for hvem han sang, spillede guitar og skrev sange. Gruppen, der i 2008 gik i dvale på ubestemt tid, nåede at udgive tre plader.

Vidt omkring genremæssigt

Derudover er han en del af den eksisterende supergruppe Giraffe Tongue Orchestra, der blev dannet af The Dillinger Escape Plans Ben Weinman i 2012, og som har udgivet et enkelt album. I sin lange karriere har DuVall været vidt omkring genremæssigt – eksempelvis var han i starten af 1980’erne med til at danne det indflydelsesrige punkrock-band Neon Christ. Her i 2019 er han aktuel med sit første soloalbum, “One Alone”, der er en intim og akustisk affære.

Beslægtede navne

Jeff Ament
Matt Cameron
Brann Dailor

Links

William DuValls hjemmeside
Facebook
Instagram
Twitter
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.