Crocell koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Arrangementet er desværre aflyst grundet coronavirus. Købte billetter refunderes automatisk.

W:O:A Metal Battle er en unik mulighed for et band til at bryde op fra undergrunden og gøre opmærksom på sig selv i en konstruktion, som rutinerede kræfter står bag. Ud over muligheden for at spille egen musik giver det også mulighed for at sparre fagligt med både bands og dommere. Ikke mindst giver det muligheden for at få en eksponering, der ellers ville være svær at nå med eget benarbejde. Denne aften, hvor Crocell giver den som hovednavn uden for konkurrencen, går det løs på Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Hovednavn – Crocell

Hvem, der deltager i dette års W:O:A Metal Battle, annonceres siden hen. Hér og nu kan vi meddele, at Crocell optræder som aftenens hovednavn uden for konkurrencen.

”En mørk magtdemonstration, der cementerer bandets status som et af de, hvis ikke det, bedste, bands indenfor kulsort død herhjemme.” Sådan beskrev GFRock Crocells femte album, ”Relics” (2018), der med sine ni voldsomme death/ black-skæringer, en tung produktion og råt artwork ikke stryger nogen med hårene.

”Relics” blev indspillet under Crocells 10-års jubilæum i 2017, og i takt med at medlemmerne i den aarhusianske dødsmetal-maskine bliver ældre træder systemkritikken og verdensleden tydeligere frem i lyrikken og musikken. Der vrænges skarpere og skarpere ad en verden i frit fald. Crocells death metal er ikke for sjov. Det er en lige højre til en verden, hvis potentiale bliver ødelagt af magtelitens inkompetence.

Death/black metal med masser af rå, skandinavisk kraft har dannet udgangspunkt for Crocells lyd siden grundlæggelsen i 2007. Det udgør dermed en rød tråd gennem de fem roste albums, ”The God We Drowned” (2008), ”The Wretched Eidola” (2011), ”Come Forth Plague” (2013), ”Prophet’s Breath” (2015) og ”Relics” (2018).

Allerede før debutalbummet ramte gaden i 2008, vandt Crocell titlen som Årets Metaltalent” ved Danish Metal Awards. I 2009 blev det blandt andet til koncerter på Spot Festival og på Devilstone Open Air i Litauen. Og i 2010 tog Crocell på sin første Europa-turné. Siden er det kun gået én vej for Crocell, der efterhånden har etableret sig som ét af de mest solide bands på den danske metalscene.

Efter over 100 koncerter i mere end 10 lande er bandet en erfaren live-enhed. Det var også netop i en koncertanmeldelse, at Devilution på et tidspunkt beskrev Crocell som ”stærkere end noget andet band herhjemme i den genre”.

Hvem kan deltage?

Alle bands, som spiller originalmusik indenfor genrerne hård rock og metal, kan tilmelde sig.

De få krav for deltagelse er:

– Man må ikke have en pladekontrakt.
– Man skal kunne spille en koncert på 30 minutter med eget materiale – ingen coversange!
– Alle deltagende bands skal kunne spille to shows i de indledende runder.

Links

W:O:A Metal Battle på Facebook
Crocell på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.